Нищо не се е променило около къщата с падащата мазилка в центъра на Пловдив

Актуално Градът Изпод тепето Новини

Младите минават по булеварда, а възрастните се провират под полицейската лента и всички са в нарушение

Даже няма кой да помете

Четири дни (от 11 август насам) нищо не се е променило по казуса с опасната къща в центъра на Пловдив, за която ви разказахме в статията Голямо парче мазилка падна на оживен тротоар до Четвъртък пазара. Няма кой дори да помете от тротоара падналата мазилка от фасадата на къщата, която е архитектурен паметник, на бул. „Шести септември“.

Припомняме, че в четвъртък район „Централен“ назначи  проверка по случая с падналата мазилка. Тя трябва да приключи с предписание.  към собствениците.

Първият етаж на сградата е частен, а вторият е общински, съобщиха съседи, които са подали сигнал на Спешния телефон след инцидента, при който по чудо няма пострадали. Мазилката се кърти именно от втория етаж.

Ограждащите жълти ленти са сложени от екип на Пожарна безопасност и защита на населението при бедствия и аварии. На тях пише „Полицейска линия, не преминавай!“

Те обаче не спират възрастни и деца, които се провират отдолу. Само млади хора се провират през предпазната ограда и излизат на булеварда, за да преминат участъка.

Споделете ни във:

1 коментар за “Нищо не се е променило около къщата с падащата мазилка в центъра на Пловдив

  1. гербажиите са пътници до месец, и затова ги боли швепса вече...гледат да доопоскат къде що има и възела каза:

    Този град си отива с малоумника зико!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.