Актуално

Намериха мъртъв доцент по аграрни науки край Военна болница, по тялото му има множество следи от нанесени удари

Ученият от института в Садово доц. Стефан Нейков открит безжизнен до автомобила му

Прокуратурата потвърди: Разследваме убийство

Галин Гавраилов потвърди, че прокуратурата разследва убийство70-годишен мъж бе открит мъртъв край автомобила си в района на Военна болница късно снощи. По тялото му са открити множество следи от нанесени удари. От окръжна прокуратура потвърдиха за Под тепето, че разследват убийство.

Има видими следи от травматични увреждания, но на този етап не можем да кажем каква точно е причината за смъртта. Ще изчакаме аутопсията, коментира зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.

Тялото е на 70- годишният учен от Института по растителни генетични ресурси в Садово доц. Стефан Нейков. Той е сред най-изявените агро специалисти в града. Преподава и в Аграрния университет.

Очаквайте подробности

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова като насила да са замъкнали стареца на тъмното скатано място!Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли агресивни крадци и убийци!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина