АктуалноГрадътНовиниСпортСпортен Пловдив

Колежа ще бъде проверен утре от Областната междуведомствена комисия

Стадион „Христо Ботев“ ще бъде проверен утре за спазването на изискванията за обезпечаване на сигурността и безопасността при провеждане на международни спортни мероприятия от сформираната от губернатора Областна междуведомствена комисия. Такава засилена проверка бе проведена днес на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика” в Коматево по молба на ПФК „Ботев“ АД. С състава на комисията влязоха представители на Териториална дирекция „Национална сигурност” – Пловдив, Община Пловдив, Областна дирекция на МВР – Пловдив и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Пловдив.

Домакинът на базата в Коматево инж. Динко Георгиев и Надежда Ничева, отговаряща за лицензите представиха базата в детайли пред Областната комисия. Ежегодната проверка, която се извърши лично в присъствието на областния управител Илия Зюмбилев, цели да проследи за спазването на изискванията за обезпечаване на сигурността и безопасността при провеждане на международни спортни мероприятия на стадиони, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия (ЗООРПСМ).

Комисията установи, че Футболен комплекс „Никола Щерев-Старика“ в кв. Коматево, отговаря на изискванията на закона и подписа доклад, въз основа на който областния управител на Пловдив издаде заповед, с която разрешава използването на стадиона за срок от една година. Заповедта е основен документ за получаване на лиценз от БФС.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. …и други шегички от светия синод, от асоцияция ПАШИСТИ и др. Органи

    нека, нека, „проверката е висша форма на доверие!“ казваше колегата Дзерджински, Феликс Едмундович

    Само ЕДИНСТВЕНИЯТ ИСТИНСКИ ГРАДСКИ СТАДИОН ПЛОВДИВ (а не частно игрище) никой не проверява с какви кроежи кукловодите го занемаряват, а? А?

    КАК ВЪРВЯТ РАЗПРОДАЖБИТЕ НА КАРАТЕ-КАДЪРНИКА?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина