АктуалноЖивотЗабавлениеКултураНовини

Кой кой е в Капана: Art Studio Giovanna – От световните брандове до собствена марка в Квартала на творческите индустрии

Ваня Маринова представя авторски ръчно изработени чанти и аксесоари от естествена кожа  

Най-шареният квартал в града под тепетата е приютил 31 самобитни автори. Те са цветовете и духът на Капана и съхраняват неговия първоначален замисъл в ателиетата си, разположени на 13 улички в историческия център в сърцето на древния и вечен  град. Продължаваме нашата поредица, в която ви ги представяме, с разходка из улица „Фредерик Жолио Кюри”. Днес ви водим на гости в Арт студио Джована. То е в квартала от 19. февруари. 2016-а година.

Създателката му Ваня Маринова отдава дълго таланта си за известни брандове като Армани Валентино, Клое, Тоска блу и други. След 20 години решава, че има сили и смелост да създаде собствена марка и дух на творческа атмосфера с направата на уникални изделия, който са насочени към конкретен клиент.

Авторските ръчно изработени чанти и аксесоари на Ваня са направени от висококачествена естествена италианска кожа. Тя се старае те да не отстъпват по качество на стоките на модните къщи от Ботуша.

Всеки продукт, който излиза от ателието, се изпълнява с внимание и отношение към детайла.

Ето и един факт, който не е широкоизвестен: човек може да избере модела и цвета на чантата, а тя ще я направи.

Още по темата вижте в Капана.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина