Актуално

Килърът от Въча свързан с Къро

Image title
30-годишният килър Виктор Трайков работи за голямата столична охранителна фирма Ликристиа, която се свързва с избягалия в ЮАР подземен бос Красимир Каменов- Къро. Официално компанията е собственост на съпругата на Къро- Светлана. Самият Каменов пък е съдружник с безследно изчезналият преди няколко години Мето Илиянски и бе сочен като един от най-близките хора до друг забегнал от България бос- Христофорос Аманатидис- Таки.
Според регистрите убиецът е в управлението на Сдружение Български клуб по бойни спортове – Ситалк и дружеството Бини Трейдинг и е собственик на фирмата за куриерски услуги Мейл 2. Трайков е самбист и доскоро се е подвизавал в спортен клуб “Илинден”.
Връзките на стрелеца с подземни босове и странните обстоятелства около убийството са вкарали сред версиите на патакламата и организирано покушение. Криминалисти оприличават екшъна на понтона във водите на язовир Въча с убийството на Кръстника Карамански. При идентични обстоятелства един от босовете на мафията беше застрелян от свой човек по време на запой във вила. Нищо чудно Трайков да е изпълнявал мокра поръчка с крайна цел- смъртта на младия бизнесмен Валентин Пеев. Според ченгета, ако е било така, реакцията му е била съвсем резонна. Първо очиства гардовете, а после насочва дулото към основната си мишена.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина