Актуално

Карбовски ниже мръсни рими в Петното

Ванко 1 на литературното четене

Мартин Карбовски атакува сетивата на феновете си с мръсни стихове
Мартин Карбовски атакува сетивата на феновете си с мръсни стихове
Мартин Карбовски низа мръсни рими повече от час и половина в клуб Петното, в поредната литературна среща от проекта Spirt&Spirit. Заведението едва събра феновете на новата българска проза и поезия, дошли да чуят и видят Карбовски на живо. Той атакува сетивата на гостите с мръсните си стихове, чистите си разкази и ексцентричните си рими. Говори за секс, пиячка и дрога, като думата пу..а присъстваше във всяко негово изречение.
В многолюдната публика беше забелязан скандалният рапър Ванко 1. Иван Главчев пиеше уиски, докато слушаше в захлас мръсните стихове и се чудеше кой от куплетите е подходящ за ударно хип-хоп парче.
На моменти Карбовски изпадаше в творчески откровения и носталгични въжделения на тема наркотици например. Той възмутено отбеляза, че дори наркотиците днес са сгафени. “ Вместо трева продават счукан магданоз с паркезан, вместо бело- стрити . амфетамини. Какво става, по дяволите?”, нареждаше пред гостите Карбовски. Друг от участниците в проекта Spirt&Spirit Тома Марков обяви в края на вечерта, че за девойките в Петното върви записване за секс с човека на сцената. След обявлението пред Карбовски се изви опашка от фенки, но не за плътски удоволствия, а за автограф.Петното беше претъпкано
Петното беше претъпкано
Ванко 1 се кефи на поезията на Карбовски
Ванко 1 се кефи на поезията на Карбовски
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина