Калпавият ремонт в Тракия е дело на частна строителна бригада

Актуално Гласове Градът Новини

Фирмата е внесла гаранция в кметството и ще възстанови настилката

След публикацията ни Тракийци се жалват от калпав ремонт, в която ви разказахме как жители на улица „Съединение“ в Тракия са възмутени от състоянието, в което ремонтна бригада е оставила пътя, от районното кметство предприеха незабавна проверка още същия ден.

На първи август там е извършено свързване на нова сграда към ВиК мрежата по частен инвеститорски проект. Новата сграда с офиси, търговски площи и жилища се намира точно срещу поликлиниката в квартала, уточниха от районната администрация.

„фирмата има внесена парична гаранция в кметството и им е даден един месец срок да си възстановят настилката. Увериха, че ще го направят по-бързо“, съобщи за Под тепето зам.-кметът Веселина Атанасова.

Споделете ни във:

1 thought on “Калпавият ремонт в Тракия е дело на частна строителна бригада

  1. Как един месец?!!!?Кой ги мисли тези срокове?!? Работа за един ден! И през това време ще дишаме прахоляка! Болни хора посещават ДКЦ-то.Детската площадка също е пълна с деца.От кметството сигурно са гледали обекта от които километър.Да дойдат и да постоят десетина минути да видят като мине автобус какво става!!!А те минава на минута две!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.