Какво прави директорът на Стария град на проверка на КПП на Карловско шосе?

Актуално Избори 2021 Новини Под ножа
Здравко Димитров на КПП

Странната поява на Богомил Грозев на контролно- пропускателен пункт днес отвори интересни въпроси

Бъдещето на Стария град явно вече не е на дневен ред, с идването на епидемията от коронавирус. Това заключение направиха някои журналисти след днешната изненадваща и твърде странна поява на новия директор на ОИ „Старинен Пловдив” Богомил Грозев на проверката на КПП-то на Карловско шосе. Той дойде със служебното Ауди на кмета Здравко Димитров, в което се возеше и зам.-кметът по транспорта Тодор Чонов. Какво правеше Грозев сред тях и каква работа имаше на контролно- пропускателния пункт, питаха се мнозина.

Би следвало, в дни на извънредно положение, директорът на общинския институт да седи и размишлява върху развитието на поверения му архитектурен резерват и другите куп важни обекти, за които отговаря „Старинен Пловдив”. Тъй като е изправен пред огромно предизвикателство. Ще има крещяща нужда от иновативни и алтернативни политики, атрактивни идеи и продукти за привличане на посетителски интерес в очертаващата се тежка туристическа криза във времето след епидемията. Сега е моментът за работа в тази посока. Грозев обаче предпочете друго- да инспектира какво се случва на КПП-то с маска на лицето- нещо, което по никакъв начин не влиза в служебните му ангажименти.

Какво се случи днес всъщност. Това което направи директорът на ОИ „Старинен Пловдив” бе  да направи няколко снимки с телефона си, докато кметът говореше пред медиите. В последствие, четири фотографии се появиха на Фейсбук страницата на общината, за да илюстрират пост на Здравко Димитров- Зико от първо лице за срещата му с полицаите, които дежурят на пунктовете. Ракурсът на телефонните фотографии съвпада идеално с позицията, на която се намираше Грозев по време на брифинга на шосето. Така напълно резонен е въпросът дали и Богомил Грозев вече не е част от и без това мащабният ПР и имиджов екип на градоначалника? Или пък просто уплътнява времето, докато обектите на „Старинен Пловдив” са затворени заради извънредните мерки?

Споделете ни във:

10 thoughts on “Какво прави директорът на Стария град на проверка на КПП на Карловско шосе?

 1. Сега култура няма, трябва да си докара парички от някъде, ще ближи дупето на зиката, кво да прави ..

 2. Защо Зико довлече това недоразумение от София тук. Няма разумен отговор. Видяли са ги заедно на софра , ще продължават да я делят. Пък и Богомилчо да свърши нещо. За заплатата , която взима…

 3. Какво прави ли, къртицата на ГЕР(БАце) какво да прави, шпионира, ръководи, насочва, управлява…васалията!

 4. да се бута там да го запомнят, мантра открай време. и така ще стане, кво да прави завалията ..хората за насъщния мислят, каква култура кви 5 лева

 5. 1. ПАРАШУТИСТЪТ …СКУЧАЕ.
  Той за разтуха опита да си снима нещо като селфи-видейце как се загащва с някаква престилчица на личицето нежно, която си мислеше, че ще работи като медицинска МАСКА.
  Смях.
  Маските -и най-простите- са от специален материал, четирисловен вкл. въглен, и с метален ръб да заобиколи носа плътно. Наука, Шефе! Прав си, Шефе! Начо Диктатурата =Ура!
  2. Иво, както всеки коментар бива датиран автоматично, да направиш датиране на всяка СТАТИЯ до името на автора, а не само видимо в общия списък / индекс!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.