Какво да правим в Пловдив (25.09 – 01.10)

Актуално Живот Новини
Тази седмица в Пловдив ще влезем в истинска машина на времето и ще четем стойностна литература
Източник: LOST IN PLOVDIV

25 септември

Фасада Видео Фестивал 2020

В три поредни вечери – 25, 26 и 27 септември от 20:00 часа, пловдивчани и гости на града ще имат възможността да се запознаят с различни погледи, теми и жанрове в областта на видео изкуството. Изключително разнообразната програма ще ви потопи в невероятните приключения на видео артистите от цял свят. Фасадата заживява и се превръща в светлинен екран, отразяващи чувствителността и посланията на видео творците.

Лапидариум, Стария град

20 часа

Фестивал “Пловдив – древен и вечен: история, етнология, култура и изкуство”

Векове на ред Пловдив е център за развитие на занаяти, военно дело и култура. Фестивалът събира групи за исторически възстановки, археолози, историци, занаятчии, майстори на древни военни изкуства, художници, музиканти, поети, за да покаже историческото наследство на земята, по която стъпваш всеки ден. Всички епохи, през които е преминал модерния ни град събрани в една шепа. Машина на времето, която за два дни ще накара всеки от нас да се почувства горд от това, че е роден и живее в културната столица на Европа за 2019 г.

Площад Централен

Парк Лаута

25-27.09, 18:00 часа

DJ Skill at The Post

Този петък в бара се завръща, небезизвестния пловдивски DJ Skill. Обещаваме партито да е запомнящо се , все пак е последния петък от месеца, а това си е повод, който да се полее подобаващо.

Пощата – The Post

21:00 – 03:00 часа

Street Music with DELCHEV at BALLY CLUB

Партито започва в 20:30 пред клуба и след 23:00 продължава горе. Oчаква Ви позитивна и динамична музикална селекция, танци до сутринта, с весели и усмихнати парти хора.

Bally Club

20:30 – 04:00 часа

 

26 септември

Bring The Bloggers vol.4 Plovdiv

След 3 успешни издания на #BringTheBloggers в София, дойде време да се срещнем с нова публика. Новата спирка на конференцията за блогъри и инфлуенсъри на GRAZIA & Missbloom.bg е Пловдив. Градът на тепетата ще посрещне най-популярните лица от родната инфлуенсърска сцена на полудневна конференция.

Хотел Империал

13:30 – 18:30 часа

Street Music with Tommy Riverra at BALLY CLUB

Събота партито започва в 20:30 пред клуба и след 23:00 продължава горе, с любимия ви саунд, който е подготвил талантливият диджей Tommy Riverra. Музиката, която го описва се характеризира с дълбоки бас линии, ритмични елементи, енергичен, динамичен и мелодичен House, Deep, Tech, Afro, Electronica звук!

Bally Club

Вижте пълната програма от събития, които LOST IN PLOVDIV подбра

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.