АктуалноБългарияВластГрадътНовиниПод лупа

Изметоха стълбите на РИОСВ след публикация на Под тепето (СНИМКИ)

Вярно, само веднъж и само стълбите, но е начало

Безпрепятственото използване на част от мръсната тераса на сградата на Водната палата за безплатен паркинг продължава

Преди седмица ви показахме Как се стига до Екоинспекцията в Пловдив. Видеото и снимките в статията са доказателство за очевадната липса на хигиена на входа на държавната институция и не само. При посещението ни в РИОСВ – Пловдив на 26 октомври бяхме уверени от униформен служител, че Екоинспекцията има хигиенист.

Читател на Под тепето, който е бил по работа в сградата преди два дни, ни са обади зарадван, че след публикацията подстъпът към РИОСВ бил почистен. Наш репортер отиде на място, за да се увери.Публикуваме и снимките от преди седмица, за сравнение. Снимките „след“ са направени на 4-ти ноември 2020 г. по обяд обяд.

Бърз поглед от ляво и дясно на терасата показва, че е имало някакво измитане само и единствено на стъпалата към входа на сградата.

А сега се опитайте да откриете разликите между тази снимка от вчера и следващата от преди седмица.

Ето и отговорът на второто под условие на същата задача – поглед отдясно на входа.

На тази снимка от 26 октомври виждате кашпа, превърната в място за пушене.

Така изглежда същото място след еднократното почистване. Кадърът говори, че липсата на хигиена у хората, които го използват е дълбоко вкоренена. Нормално е когато един ръководите констатира подобно поведение сред служителите си да предприеме необходимите мерки.

Отново ще завършим с твърдението, че не е добре държавна институция, която на всичко отгоре отговаря за околната среда, да изглежда като кочина.

Безпрепятственото използване на част от мръсната тераса на сградата на Водната палата за безплатен паркинг продължава. При вчерашното ни посещение там отново имаше паркирани автомобили.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина