АктуалноГрадътЗдравеНовиниПУЛС

Излекувани са 73-ма пациенти през последните 24 часа в Пловдив

Хоспитализирани са петима души, като всички са в добро състояние

По непотвърдена официално информация, кметът на града също е приет в болница

ОКЩ: Комисия от двама инфекционисти, пулмолог и анестезиолог ще следи за процеса на хоспитализация, лечение и изписване на болните от COVID-19

В Пловдив и Пловдивска област има 136 новодиагностицирани случаи на COVID-19. Регистрирани в Националната информационна система са общо 4623. Това показват данните на Областния кризисен щаб. От там съобщиха, че през изтеклото денонощие са хоспитализирани петима души, като всички са в добро състояние. Излекуваните са 73-ма, поясни областният управител Дани Каназирева.

Под карантина към днешна дата в региона са 2676 лица, а на домашно лечение са 1894 души.

През изминалите 24 часа няма починали пациенти.

По данни на РЗИ сред новодиагностицираните има три медицински лица от Пловдив – лекар в извънболничната помощ, един лекар на частна практика и един дентален лекар. Извършва се епидемиологично проучване.

От Областният координационен щаб напомнят, че в понеделник се очаква да започне работа новосформираната комисия от двама инфекционисти, пулмолог и анестезиолог, която ще следи за процеса на хоспитализация, лечение и изписване на болните от COVID-19.

По непотвърдена официално информация, кметът на Община Пловдив Здравко Дмитров е приет за лечение в УМБАЛ „Пълмед“, след като състояните му през предишните два дни леко се е влошило и е вдигнал температура.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. ЛЕЧЕНИЕ НЯМА.
    ПАНДЕМИЯ Е.
    Ако някой те лъже, че ще те „излекува“, то той е престъпник. Убиец.
    Някои заразени изобщо не заболяват, никакви симптоми (но РАЗПРОСТРАНЯВАТ – те такива са най-опасните Бабаит-Будли).
    Някои го прекарват на крак, леко, ОЗДРАВЯВАТ (не че ги е „излекувал“ Чичко Доктор, който не му знае чалъма на баш тоя 19тия!). Но вече стана ясно, че ОЗДРАВЕЛИТЕ нямат дълъг имунитет; а и че тажки повреди из органите им остават завинаги.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина