АктуалноЖивотКриминалеНовиниПод лупа

Изчезналият Мартин е изпращал съобщения на майка си

Младежът се издал като разписал в подписка на Централна гара в София. От полицията още няма информация след разпита му

Благодаря на всички, които бяха съпричастни, на всички, които споделиха моята публикация, на всички доброволци, които се включиха в търсенето на Мартин. Вие ми върнахте вярата в доброто.“

Това написа снощи в профила си във Facebook София Стойчева, майката на студента от Пловдив, който цяла България издирваше в продължение на 5 дни.

Откриха изчезналия 20-годишен студент Мартин

Той бе открит след подаден сигнал от жена, която събира подписка на Централна гара в столицата. Тя изпратила и негови снимки. Сверени били данните в подписката, като те и почеркът напълно съвпадали с тези на Мартин.

Сред десетките положителни коментари, че младежът е открит има и такива, които задават основателни въпроси, например:

И какво се оказа накрая? Детето ви през ден ви е изпращало снимки и информация, че е жив и е добре, но вие бяхте твърдо решена да тревожите и разигравате цялата страна и най-важното да си приберете под крилото един 20-годишен, независим, самостоятелен мъж. Следващия път ще участвате в приказката „лъжливото овчарче“, освен ако не оправите отношенията си със собственото си дете. Да, дано съм лош пророк. Успех.“ / Mimi Most/

Два дни по-рано майката сподели, че при позвъняванията ѝ на телефона на сина той не е изключен, но не се вдига и подчерта, че младежът няма психични разстройства.

Оказа се, че Мартин, който изчезна на 25 януари, след като се качил във влака от Пловдив за Стара Загора, два пъти е изпратил на майка си снимки, като последната е от събота. Това обаче стана ясно от думите на майката пред БНТ в неделя вечерта, когато синът и бе открит.

Докато е бил в неизвестност Мартин изпратил две снимки на майка си след настоятелните ѝ молби да каже дали е добре. На последната се виждал пейзаж с поле от прозорец на влак или автобус, без никакъв текст.

Помолих го да ми пише, че е добре. Пътували към Пловдив. И ми изпрати само снимка на прозорец на влак или автобус не мога да разбера и се вижда едно поле. Това е за вчера. А предната вечер пак получих пак смс от него „Утре се прибирам с влака“ Де факто вчера трябваше да се прибере, както ми е написал и аз го помолих да ми, прати селфи да видя, че е добре. Изпрати ми снимка. Видимо уплашен изглежда на снимката и дотам беше комуникацията. Друго не ми е написано. Много хора споделят публикациите, много коментари има. Хората съдействат, пращат„, каза още майката.

След намирането на младежа бе съобщено още, че е във Второ районно управление във видимо добро състояние, но тепърва се очаква повече информация къде е бил и какво е правел през тези дни.

Как и кога е стигнал в София, предстои да се изясни.

Случаят ангажира полицията в няколко града и доброволци в Стара Загора и София, след като беше обявен за общодържавно издирване.

Хубавото е, че историята е с happy end, като тази на Сашко от Перник. Отново от Перник дойде такъв сигнал през уикнеда – Пореден изчезнал младеж. Той е бил на кукерския парад “Сурва” в Перник – оттогава никой няма контакт с него.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. По всевъзможните реакции, реплики и коментари по повод този абсурд =ЗОМБИ-СТУДЕНТЧЕ 20-ГОДИШНО МАМИНО= изглежда, че занапред такова ще бъде в България Новото НОРМАЛНО.

    Което не бива да се критикува не само, но и коментирВа, оти г-н инДж. Димитър Байганьов с гьостерицата кресва „КОЙ си ти, бе, кой ти даде Право!“.

    Отвличане вниманието на народеца и силиците на Властта от ПРОБЛЕМИТЕ стана нещо като спорт, забавление, риалити, кис-кис

    и даже кис-

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина