АктуалноНовини

Откриха изчезналия 20-годишен студент Мартин

20-годишният студент Мартин Георгиев, който изчезна на 25 януари, е открит в София. Това съобщи за bTV майка му София Георгиева.

Младежът е в неизвестност от сряда вечерта. Тогава трябва да се е качил във влака от Пловдив за Стара Загора, където е студент по ветеринарна медицина. Трябвало е на следващия ден да се яви на изпит, но не е видян нито на изпита, нито в общежитието.

Мартин беше обявен за национално издирване.

Мартин Георгиев е открит днес от полицаи на софийската централна гара, съобщава дир.бг. Все още не е ясно какво е състоянието му, но е проведен разговор с него от разследващите.

По-рано стана ясно, че днес в София бяха и родителите му, които получили сигнал, че синът им е забелязан в София.

Родителите на Мартин получили съобщение от младеж, който обяснил, че вчера вечерта е видял синът им в столичен мол. По думите му момчето е изглеждало притеснено. Преглеждат се записи от видеокамерите, за да се разбере дали в действителност Мартин е бил в мола.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

 1. В Перник пък другото едно Татенце удря с юмрук по масата да му се сервира ВЕДНАГА ЧЕК ЗА 30, 000 да си купи дронове да търсят Неговото Милотот Синче…

  То некои тарикате го обърна’а на Национален СПОРТ да им плащаме за загубените им дечица – докато има сиромаси изгасващи отглади…

  1. „ГАДНО“ същество съм било, ама Хесапа / СМЕТКАТА КОЙ ПЛАТИ МА, „грамотно“?

   Аз, данъкоплатчето!

  1. че си се разпенявила?
   1.всяка кьопава кака ако обяви ИЗДИР = КОЙ ПЛАЩА?
   2.трудодни, техника, органи = ТАКСИметърът следва да се включи на момента на обявяването и ХЕСАПА / сметката да се представи на милата мамка която с едно „МЕРСИМЕ“ не може…
   3.#КОЙ подполковник преценява КОЕ ЗОМБИ е Национално, кое е МАЛОважно?
   4.три сирачета момиченца на 15, на 16 и на 17 оня ден като изчезнаха ЗАЩО НЕ СЕ ОБЯВИ НАЦИОНАЛНО?

   Кой ми дава право ли? ‘К’О’Н’С’Т’И’Т’У’Ц’И’Я’Т’А’ „димитърчо“!

 2. Милото 20-годишно детенце дето цела Балгарийка се ошашави да го намери на тате и мама, СТУДЕНТ из …СтЗагорските ВУЗове изглежда се е заблудило оти не умее да чете надписите и не знае кое е лево, кое десно и кое е горе кое доле.

  На Тепето в Диамандиев на такива будни отрочета продават ХИБРИДНИ МАГИСТРАТУРИ.

  Изгодно!

  Даже и „балетМАЙСТОР“ ша та дипломират Хабилитираните „Професоря“ ако си заможна албанска г-ца (ТрансГ–Н)

    1. От репликите види се, че настъпилото „НОВО НОРМАЛНО“ в България на лутащи се нечленоразделни зомбита и сомнамбули отсъстващи от Акаденичната Поправителна Сесия вече не бива да се критикува обективно.

     Нито да се коментира, щото „КОЙ си ти бе, кой ти даде право!“ инж. Димитър Байганьов с гьостерицата пита…

     Щом ЧЛЕН-лореспондентите на БАНда от Тепето разпродават Хонорис Каузи на Мендета и Магистратури по Ядрена Физика с Хибридно БалетМАЙСТОРство на заможни албанки – то читателките трябвало да си мълчите, какината!

     Сус!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина