АктуалноВластГрадътИзбориНовини

Иван Тотев регистрира листата на ГЕРБ в РИК 16

Изненадата е, че от нея отпада Спас Гърневски

Областният координатор на политическа партия Граждани за европейско развитие на България Иван Тотев регистрира листата на коалиция ГЕРБ – СДС днес в РИК 16 за явяване на предстоящите извънредни парламентарни избори.

В сградата на избирателната комисия бившият кмет бе придружен от съпартийците си Александър Държиков – настоящ председател на Общински съвет-Пловдив, Йордан Илиев – председател на групата съветници от ГЕРБ в местния парламент и доц. Стефан Шилев – дългогодишен ръководител на отдел Екология в Община Пловдив и екс директор на РИОСВ.

Както стана ясно още преди няколко дни, Бойко Борисов отново е водач на листата във втория по големина град. На второ място пак е Иван Тотев, следван от бившия депутат Радомир Чолаков от гражданската квота. Новото е, че този път на четвърта позиция е доц. Шилев, който в момента е преподавател в Аграрния университет. Следват Йордан Илиев и Александър Държиков.

Изненадата е, че от листата на коалиция ГЕРБ-СДС този път отпада Спас Гърневски.

№7 в листата е бившият общински съветник и народен представител от 46-ия парламент Пенчо Малинов, а на осмо място е Даниела Дженева.

Номер 10 от листата е за коалиционния партньор СДС. Там фигурира името на Панко Енев.

Сред познатите от ГЕРБ имена в листата са бившият депутат Стефан Дедев, който е на неизбираемото 11-то място. В листата под №18 е и бившият общински съветник Гошо Къчков.

Очаквайте подробности

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина