Иван Тотев регистрира листата на ГЕРБ в РИК 16

Актуално Власт Градът Избори 2021 Новини
ГЕРБ избори 2021

Изненадата е, че от нея отпада Спас Гърневски

Областният координатор на политическа партия Граждани за европейско развитие на България Иван Тотев регистрира листата на коалиция ГЕРБ – СДС днес в РИК 16 за явяване на предстоящите извънредни парламентарни избори.

В сградата на избирателната комисия бившият кмет бе придружен от съпартийците си Александър Държиков – настоящ председател на Общински съвет-Пловдив, Йордан Илиев – председател на групата съветници от ГЕРБ в местния парламент и доц. Стефан Шилев – дългогодишен ръководител на отдел Екология в Община Пловдив и екс директор на РИОСВ.

Както стана ясно още преди няколко дни, Бойко Борисов отново е водач на листата във втория по големина град. На второ място пак е Иван Тотев, следван от бившия депутат Радомир Чолаков от гражданската квота. Новото е, че този път на четвърта позиция е доц. Шилев, който в момента е преподавател в Аграрния университет. Следват Йордан Илиев и Александър Държиков.

Изненадата е, че от листата на коалиция ГЕРБ-СДС този път отпада Спас Гърневски.

№7 в листата е бившият общински съветник и народен представител от 46-ия парламент Пенчо Малинов, а на осмо място е Даниела Дженева.

Номер 10 от листата е за коалиционния партньор СДС. Там фигурира името на Панко Енев.

Сред познатите от ГЕРБ имена в листата са бившият депутат Стефан Дедев, който е на неизбираемото 11-то място. В листата под №18 е и бившият общински съветник Гошо Къчков.

Очаквайте подробности

Споделете ни във:

1 thought on “Иван Тотев регистрира листата на ГЕРБ в РИК 16

  1. Гьонсуратите се прегрупират, само буда тулупий – сикариото липсва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.