Иван Тотев: Повече експерименти на България не са необходими – ВИДЕО

Актуално Гласове Градът Избори 2021 Новини

„Подхождаме с огромна отговорност при подаването на листата и при провеждането на предизборната кампания. Влизаме в нея с респект към всички конкуренти, но с огромна загриженост за това, което се случва в страната. Считаме, че повече експерименти не са необходими на България. Видяхте с различните емоционални заигравки през тази година докъде докарахме страната”, заяви пред журналисти областният координатор на ГЕРБ Иван Тотев минути след като регистрира листата на коалицията със СДС в 16-та РИК за предстоящите парламентарни избори. Бившият кмет подчерта, че задължително трябва да има правителство след вота през ноември.

„ Правителство, което може да преведе България през предстоящите трудни зимни месеци с тези негативни новини, които чуваме отвсякъде- цена на електроенергия, инфлационни процеси, които виждаме. Тежките времена изискват мъдри и твърди решения. ГЕРБ може да взима такива решения. Очакваме след изборите да се сформира правителство, което да бъде около ГЕРБ. Затова ще работим през тази предизборна кампания- да убедим гражданите, че ГЕРБ е сериозна партия, която може да взима решения, да извежда страната от кризи. В момента повече експерименти на България не са необходими”, каза Иван Тотев.

Смята, че четири мандата за коалицията ГЕРБ-СДС от Пловдив са напълно реалистични.

„ Очакваме подобряване на резултата от двата избора досега през годината. Най-малко поради факта, че емоционалният момент в гласуването против някой, а не за някой, който наблюдавахме през тази година, би трябвало да приключи с резултатите от това катастрофично управление, което наблюдаваме и невъзможност за сформиране на правителство. Не предвиждаме гласът против някой да е повече от гласа за нещо, за някой, за една кауза. ГЕРБ ще може да донесе промяна в ситуацията в страната, която наблюдаваме в последните осем месеца и ще гарантира едно стабилно преминаване през зимния период, за който имаме притеснителни очаквания”, допълни градският лидер на партията.

Подчерта, че очаква изключително голяма активност на изборите 2 в 1 на 14 ноември-прогнозата му е за над 50-55 процента.

„ Това е важно за нас- да има голяма активност, за да може изборите да бъдат с по-голяма тежест от гледна точна на тяхната легитимация. Тъй като разделението на партиите на протеста и на статуквото, според мен, остана в миналото поради простата причина, че то не е работеща формула. С една победа на ГЕРБ със сериозна легитимация от гледна точка на гласувалите български граждани, което за мен означава над 50-55 процента активност, колкото очаквам, ще даде от една страна увереност и самочувствие на ГЕРБ. От друга страна ще направи така, че с този резултат ще можем да формираме по-лесно обединение с ядро ГЕРБ около каузи”, добави Иван Тотев.

 

 

Споделете ни във:

4 thoughts on “Иван Тотев: Повече експерименти на България не са необходими – ВИДЕО

  1. Едни некадърници, превърнали се в престъпници, кандидати за народни представители! Срам сте бре!

  2. тотьо, помияр гербав, повече не е необходимо да си на свобода, ама уви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.