Иван Тотев: 12 януари 2019-а е част от прекрасните положителни спомени от тези 8 години

Актуално Гласове Градът Култура Новини

„Страхотен ден и година с огромна добавена стойност за града, и това тепърва ще работи за Пловдив, за всяко едно следващо управление на града“ 

Казвах на целия екип, че няма никакво значение кой какво пише и мисли, защото те пишат история

Това е спомен за цял живот. Казвах на целия екип „няма никакво значение кой какво пише и мисли, вие пишете история“. Това беше основното, с което мотивирах хората, спомни си днес пред репортер на Под тепето тогавшният кмет на Пловдив Иван Тотев.

Като си ръководител трябва да погледнеш малко отвъд днешния ден и аз смятам, че умеех да го правя. Толкова много усилия вкарахме в този проект специално, наред с другите, въпреки целия хейт, защото изобщо може да се каже, че има малко проекти, които толкова да са били оплювани не само в Пловдив, а и в цялата страна, колкото този. Трябваше да се вдигнеш над нещата, да погледнеш напред и да мотивираш хората,“ разказа той.

Тотев сподели, че днес много хора са му звънели и писали съобщения по този повод. Видял и поста на водещата Лили Бързева. Вълнението в гласа му личеше през целия разговор.

Лили Бързева: Винаги ще празнувам 12-ти януари! (ВИДЕО)

„Само тази емоция, която виждаш у хората след две години и всички, които са участвали, първо показва, че сме успели и аз като на върха на пирамидата – дали го искаш или не, съм бил тогава – няма как да ги ентусиазирам, ако не съм запален по този проект.

Много, много удовлетворен се чувствам! Още от сутринта, като ми излезе албума в Гугъл от преди две години и започнаха за изскачат снимки… С едно умиление и абсолютно удоволствие, за това което остава за града.

Няма как да не го усетиш, да събереш 40 хиляди човека при минус 10 на площада, да мотивираш хората… След две години остават само хубавите неща!“

“Страхотен ден и година с огромна добавена стойност за града, и това тепърва ще работи за Пловдив. От тук нататък за всяко управление на града ще може да се изтъква и да работи,” категоричен е бившият градоначалник.

За него лично, 12 януари 2019-а година е част от прекрасните положителни спомени от тези 8 години.

Споделете ни във:

2 коментара за “Иван Тотев: 12 януари 2019-а е част от прекрасните положителни спомени от тези 8 години

  1. Съгласна съм с Тотев – през 8-те години на неговото кметуване, Пловдив се разхубави и заживя наново. Добър кмет беше.

  2. Това щеше да работи, ако ти, Тотев беше кмет. С тоя каун Здравко нищо няма да стане, градът запада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.