Иван Петков – Бебето влиза в Парламента

Актуално Градът Избори 2021 Новини

Острието на БСП под тепета беше под номер 3 в листата

Председателят на БСП Корнелия Нинова ще проведе този уикенд срещи с общинските и областни председатели на партията

Очаквано лидерът на социалистите Корнелия Нинова предпочете влизане в НС от столицата. Така вторият в листата проф. Иво Христов отива на първо място, а под номер две, за да представлява привържениците на Столетницата в града под тепетата в парламента влиза Иван Петков – Бебето.

Самият той потвърди новината и написа в личния си профил във Facebook:

“Скъпи приятели,

Искам да Ви благодаря за подкрепата на изминалите парламентарни избори. Благодарение на Вашата подкрепа ще бъда част от XVL Народно Събрание. За мен ще бъде чест да представлявам Вас!

Благодаря Ви!”

Иван Пектов е сред най-активните млади хора в левицата на Пловдив от дълги години

Председателят на БСП Корнелия Нинова ще проведе тази събота и неделя срещи с общинските и областни председатели на партията по нейна инициатива.

Лидерът на българските социалисти ще изслуша мнението на структурите за ситуацията в страната след отминалите избори, и за поведението на парламентарната група на БСП в 45-то Народно събрание. На срещата ще бъде чута оценката им за изборните резултати и действията, които трябва да се предприемат оттук нататък за стабилизиране на партията.

Припомняме, че в пловдивската организация предстои избор на ново ръководство, който бе отложен във времето заради този на 4-ти април.

Кого изпращат пловдивчани в Народното събрание

Споделете ни във:

2 коментара за “Иван Петков – Бебето влиза в Парламента

  1. Ай сиктир бе! Как депутат бе? Ми той не е пораснал още бе! Ми от бебе депутат става ли? Ми тогава на следващите избори да избираме за депутати и не родените бебета, които ще се родят бе! Ама стига бе, бе ви ли омръзна политически бебета да ни управляват бе! Ми като се наака това бебе, кой ще му сменя памперса бе! Ужас! Сраваме държава на бебетата!

  2. Кой казва че предстои избор на ново ръководство? Сегашното ръководство е абсолютно легитимно избрано.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.