Иван Пектов е сред най-активните млади хора в левицата на Пловдив от дълги години

Актуално Градът Избори 2021 Новини
Иван Пектов

Той гостува „В Капана“ на Под тепето, за да коментира случващото се в БСП и предстоящите парламентарни изборите тази неделя в качеството си на кандидат-депутат

„Залагаме на Петков, защото той последователно се изправя срещу модела Тотев-Гергов в града под тепетата и е от знаковите нови лица на социалистите,“ коментираха от централата на „Позитано“ 20

Иван Петков-Бебето гостува предизборното студио  „В Капана“ на Под тепето, за да коментира случващото се в БСП – Пловдив и предстоящите парламентарни изборите тази неделя. Той е кандидат за депутат от листата на социалистическата партия в 16 МИР.

Това са първите избори от много години насам, когато Георги Гергов вече не е в ръководството на партията. Как се отразява това, успя ли новоизбрания Градски съвет на левицата да се включи да се в кампанията и обидна дума ли е „госпожа“ за столетницата – отговорите на тези въпроси ще разберете във видеоинтервюто.

 

При номинацията му от централата на „Позитано“ 20 коментираха:

„Залагаме на Петков, защото той последователно се изправя срещу модела Тотев-Гергов в града под тепетата и е от знаковите нови лица на социалистите.“

Иван Петков е сред активните млади в левицата на Пловдив от дълги години. Той бе най-младият им общински съветник в предишния местен парламент. Винаги открито е изказвал мнение по всички щекотливи въпроси в Столетницата. През октомври 2019 влезе в състава на Националния предизборен щаб на партията за предстоящия парламентарен вот. Член е и на Националния съвет на БСПБСП е под номер 4 в интегралната бюлетина, а Иван Петков е с преференция 103.

Какво го е накарало да влезеш в тази предизборна надпревара и какви ще бъдат приоритети му, ако суверена му гласува доверие да бъде народен представител, ще разберете в следващото видео.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Още за личността и работата му за града, и като активист на БСП, може да прочетете в БСП: Иван Петков- Бебето е острието на партията срещу корупцията в Пловдив.

Пълният запис може да гледате и на Facebook страницата на Под тепето.

Споделете ни във:

1 thought on “Иван Пектов е сред най-активните млади хора в левицата на Пловдив от дълги години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.