АктуалноГрадътЖивотКварталиМненияНовини

Идва ново съкращение на курсове от градския транспорт

Ново съкращение на сутрешни и вечерни курсове на автобусите от градския транспорт предлага кметът Костадин Димитров на общинските съветници. Местният парламент ще реши в четвъртък дали да се направи промяна в разписанията по линиите с номера 1, 6, 11, 12, 20 и 25.

Кметът като вносител се мотивира, че ако бъде прието предложението му ще се осигури наситеност на разписанията в активната част на денонощието, като намалението на автобусите засяга най-ранните и най-късните курсове. От внесеното искане до общински съвет разбираме, че с новото съкращение ще бъдат облекчени и превозвачите, които изпитвали недостиг на шофьори.

КАКВИ СА ПРОМЕНИТЕ В ЛИНИИТЕ

За линия номер 6 ще се добави курс от Изгрев за Прослав в 21.46 часа. Заради това се премахват курсовете в от квартал Изгрев в 22 часа и 3 минути, както и три вечерни курса.

 Предвижда се съкращаване на последния курс по линия номер 1 от Коматево за АПК Тракия. Същото се отнася и за този по линия номер 11 от „Биомашиностроене“ за Митницата. Вместо тях по линия 1 ще има два нови курса в сутрешните часове.

Ще отпадане и последния курс по линия 12, както и съботните и неделните курсове линия номер 25 след 16.30 часа.

По линия номер 20 реже ранен курс и два вечерни от новата сграда на ПУ до Коматев, а също и един вечерен от квартала до университета. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

 1. Вместо да ги увеличат те ги намаляват!Спряха маршрутките.. 4..6..8..затвориха Ал.Стамболийски
  Не смее ни на театър нито на кино да иде човек вечер, камо ли на ресторант до центъра по
  късно, щото няма с какво да прибере в квартала!
  Все с такси не може!!

 2. Само на мен ли ми се е случвало да съм в един от редките автомобуси, а той не само, че не спира на спирката, въпреки че има хора и му махат, а дава меъсна газ?

 3. ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ НЯМА в Града
  -коя част от кое изречение не е ясна?-
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  МАРШРУТКИТЕ преструващи се на „градски“ транспорт са си ЧАСТНИчески както таксита, файтони, рикши.

  Ще те возят АКО искат и КАКТО си искат. Ще те цакат да им плащаш и НАДцакват чрез кмет-пионки. Не е до шофьора-изпълнител. Арменски ПОП има на Тепето в Сурп Кеворк

  .
  Добре, че ТВ Водещият евГений попаднал бил оня уикент преди месеци у София, та видел собственоОЧНО как функционирВат и обслужват Гражданството (а не обратно!) ГРАДСКИТЕ тролейбуси, трамваи, автобуси и МЕТРА! Та се изтърва да си признае от екрана – – – обаче съзнателкно премълчава сега Темата която е …неИЗГОДНА!

  Заканата от милото БДЖ (дето му лъсна истинскио лик около Гарата и Бетоннио!) как щели да нахлуят с „ГРАДСКА ЖЕЛЕЗНИЦА“ (то не е трамвай, майни, не се лъжете, то са ЖП РЕЛСИ ИЗИСКВАЩИ ПРЕЛЕЗИ ) из Живия Град с тежка железария радва …околийскио Губернатор, защо ли…?
  –––––
  безПЛАТНО? У Градо…? Тц. Ъ-ъ. НЕ

  цели ПАРАЛЕЛКИ? БЕЗплатничко? Ф мойта крехка таратайка?

  Смех!

  Софиянски ИЗГ7З… измислици немое да минават тука у гордио Древен па даже и „ВЕЧЕН“ – – – Ъ-ъ!

  1. Как ще ти се „връзва“ поредната като Далавера е СелСъветът да им закупи (на някои по-първи) ЧАСТНИЦИ лъскави скъпи играчки С МОИ ПАРИ / ТВОИ / НАШИ / ДАНЪКОПЛАТСКИ

   ЗА ДА МОГАТ ДА НИ СКУБЯТ ПО-ЛЕСНИЧКО И ПОВЕЧКО…

   КАПИШ?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина