АктуалноВластИзбориНовини

И Кирил Петков заговори за избори

Според него те ще са референдум каква България искаме

„България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!“ – това написа премиерът в оставка на личния си профил във Facebook 

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България, написа след края на работния ден в профила си в социалната мрежа Facebook Кирил Петков. Постът му е на фона на снимка от протестите в подкрепа на кабинета, в деня на гласуването на вота на недоверие към правителството.
Припомняме, че това се случи на 22 юни. Вотът бе внесен от ПГ на ГЕРБ-СДС с мотив – провал във финансова-икономическата политика. Тогава „За“ оставката на кабинета гласуваха 123 депутати, 116 бяха против, нямаше никой въздържал се.
През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието. Вярвам, че няма друг път освен напред – напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии„, пише Петков.
Накрая той дава ясно да се разбере, че не очаква сформиране на нов кабинет, а нови избори.
Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!“ – завършва премиерът в оставка.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

4 коментари

  1. „Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.“Цитирам поредната гавра на еврейско-турският сайт „Днес бг“,където,след като търпя всекидневни блокирания поради Българолюбието си и Русолюбието си ни забраняват,чuфутuте гнусни,да публикуваме в защита на Свободата и защитата й от Руската Освободителна Армия. Искам СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ПОМЕШАВАЩИТЕ СЕ ВЪВ ФАШИСТКИ ИЗСРАЕЛ И ТУРЦИЯ СЪТРУДНИЦИ НА ТОЗИ АНТИБЪЛГСРСКИ ЗМИЙСКИ ВЕСТНИК! ТОВА Е КРАЯТ ВИ,ЕВРЕЙСКИ ИЗВЕРГИ НАЦИСТКИ!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина