Гласувайте за Пловдив, като „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г.

Актуално Градът Живот Култура Новини

Пламен Панов: Включването в туристически конкурс от подобен мащаб освен признание за нашия град е и позициониране като туристическа дестинация, която е в състояние да се съревновава с общопризнати туристически „гиганти“.

Утре е крайният срок за гласуване в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations

Обръщение от Пламен Панов – зам.-кмет „Култура, археология и туризъм“:

    „Скъпи пловдивчани и приятели на Пловдив,

Утре е крайният срок за гласуване за „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г. в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations!

Вече знаете, че Пловдив е единственият български град, който участва в надпреварата и е поставен в конкуренция с още 19 великолепни градове, сред които Лондон, Рим, Виена, Истанбул, Атина, Прага, Любляна, Люцерн, Грац и други.

Победителят ще бъде избран чрез гласуване на интернет адрес:

 https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2022/, до 10 февруари 2022 г.

Много известни пловдивчани и приятели на Пловдив се включиха в гласуването. Някои от тях записаха специални видеа с обръщение, а други публикуваха призивите си за подкрепа, заедно с тематичната корица „Гласувай за Пловдив“  на своите страници в социалните мрежи.

Благодаря Ви от сърце!

Благодаря на пловдивските и националните медии, които застанаха зад нас! Важно е, защото вярвам, че в оставащите дни – днес и утре, ще има мощна вълна на подкрепа от всички, които обичат нашия град. Пловдив е град за обичане! Включването в туристически конкурс от подобен мащаб освен признание за нашия град е и позициониране като туристическа дестинация, която е в състояние да се съревновава с общопризнати туристически „гиганти“.

Това не е първото участие на Пловдив в конкурса. През 2016 г. градът ни се нареди на трето място след хърватския Задар и гръцката столица Атина. Тогава зад Пловдив останаха изключително атрактивни дестинации като португалските Азорски острови, френската столица Париж, испанския град Барселона, чешката столица Прага и дори столицата на Великобритания Лондон.

ГЛАСУВАЙТЕ! ЗАЩОТО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ, КОГАТО СМЕ #ЗАЕДНО!

Ако сте гласували преди 7 дни, можете да го направите пак! Кратък линк за гласуване – vote.ebdest.in

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!“

Пламен Панов

Заместник-кмет „Култура, археология и туризъм“ на Община Пловдив

 

 

Споделете ни във:

1 thought on “Гласувайте за Пловдив, като „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г.

  1. Не , нещем! Не щем да се домъкнат още лгбтисти в нашият град. Не ги щем тука и затова неискаме да ставаме номер 1 в квато и да било гейска класация. Стигат ни нашите ви педераси , не ни трябват и чуждестранни. Налагам им кансъл култура и тва е то.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.