АктуалноГрадътМненияНовини

Феновете на Ботев излизат на протест за Колежа на 1 февруари

Привържениците на Ботев обявиха, че протестът за стадион „Христо Ботев“ е насрочен за 1 февруари от 18 часа на площад Съединение. Събитието ще е под надслов „100% Колежа“.

Анонсът за протеста бе разпространен в социалните мрежи. „Уважаеми Ботевисти, Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора, които милеят за своя дом! Хора, които 10 години проявявахме търпение, изглеждащо сякаш неизчерпаемо“, се казва в призива към жълто-черната общност.

“ Няма човек, който да не вярва, че обединени от КПБП, сдружение ПФК Ботев, фондация „Жълто ичерно“, Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас, ще спечелим този мач! Сигурни сме, че и след деня на Трифон Зарезан ще имаме поводи за празненства, защото когато сме заедно, сме по-силни от всичко! А когато празнува Ботев, всички други са на колене! Да излезем на улицата, която е нашето единствено оръжие срещу несправедливостта!“, призовават организаторите на протеста от Сдружение КПБП, Сдружение ПФК Ботев, Фондация „Жълто и Черно“, Сдружение Бултрас Файт Клуб, Обединени фракции Бултрас.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина