Актуално

Емилия Божкова в латино сапунка

Бившата главна архитектка не ще и да чуе за майката на внучка си


Бившата кандидат снаха на Божкова с настоящия си съпруг Венци
Бившата главна архитектка Емилия Божкова е главен герой в драматична сага, достойна за латиноамериканска сапунка. Внучката на сивият кардинал в администрацията на Чомаков, кръстена на нея, ще си има братче или сестриче. Бившата кандидат-снаха на архитектката Константина е бременна в петия месец от бизнесмена Венцислав Маскръчки.
  Двамата се ожениха, след като Константина се раздели със сина на Божкова- Константин две седмици преди сватбата им. Според близки до младия архитект, именно майка му е причината да скъса с голямата си любов. Емилия изгонила позорно Константина под предлог, че не е достойна за партньорка на сина й и че се държи арогантно. Драмата се разразила буквално няколко дни преди сватбата им. Церемонията била напълно организирана, дори поканите за щастливото събитие били раздадени, когато Божкова казала “Не” на бракосъчетанието. Каква е същинската причината за реакцията й, знаят само шепа народ. Всеки поканен бил известен лично, че сватба няма да има, тъй като така са решили младите. В същия момент Константина  била бременна с детето на Константин Божков и решава да го задържи, въпреки разрива в отношенията им. Ражда на 19г. и кръщава момиченцето Емилия, на баба си. Въпреки това, и до днес, бившата главна архитектка не ще нито да види, нито да чуе за майката на внучка си. Драмата продължава, когато през главата на майка си Константин се връща в обятията на дамата на сърцето си, но “ремейкът” на връзката им се оказва неуспешен. Двамата се разделят, а Константина се влюбва в собственика на автомивка Венцислав Маскръчки, който е известен и като бивш управител на “Синемакс”
Емилия Божкова вижда внучка си веднъж седмично. “Обожава Еми, но й е мъчно, че няма цялото време на света за нея. Детето живее при бившата кандидат булка на Константин. Двамата запазиха приятелските си отношения, въпреки съпротивата на Емилия Божкова”, разказват близки до семейството на екс.главната архитектка.
Константина се залюбва със сина на Божкова, когато е на 17г. По това време е била манекенка в редиците на “Визаж” и сервитьорка във “Виенския салон”. За “Св. Валентин” изненада съпруга си Венци с билборд с обяснение в любов, вдигнат точно срещу автомивката на Маскръчки в “Тракия”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина