АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Депутати от ДБ идват на сесията за бъдещето на панаира утре

Извънредната сесия на пловдивския Общински съвет утре, в която ще се коментира бъдещето на Панаира, ще бъде посетена от народните представители от Демократична България Христо Иванов и Ивайло Мирчев, съобщава БТА.

20 общински съветници от различни политически сили настояха сесията да се проведе на 5 януари, но Председателят на Общинския съвет Александър Държиков от ГЕРБ реши тя да се състои на 3 януари- първия работен ден от годината. Според Веселина Александрова, председател на “Демократична България” в пловдивския Общински съвет, избраната дата създава опасност от липса на кворум и отлагане на решението.

“Докато Европейският съюз конфискува имоти на представители на режима на Путин, общинските съветници на евроатлантическата партия ГЕРБ подаряват за Коледа 350 дка на почетния руски консул в Пловдив”, подчерта Веселина Александрова. Според нея извънредното заседание все пак дава шанс на ГЕРБ да се дистанцира от БСП на Гергов.

Александрова изрази надежда, че колегите ѝ ще вземат правилното решение във вътрешнополитически и геополитически план, като защитят интересите на Пловдив и гражданите му. “В противен случай ГЕРБ ще бъде тази, която е предала пловдивския интерес, пловдивчани и собствените си избиратели. Припомняме, че вече 15 години губим Панаира парче по парче чрез ловки схеми и политическа подкрепа, а сега можем да избегнем довършителния удар”, заключи Александрова.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. жалки опити на Негово Светейшество ТЪП НИК НЕЙМ да дежури на всЕка амбразура та да „печели пополярнос’ “

   Айде нЕма нужда, то се разбра вече от кои си (Пловдив’Он’ЛАЙНА) и колко Ви е акъло.

   Ама нишо де, пишкайте си, щом Ви е неудържимо . . . кис.

   Кис-кис даже

    1. хем АЯТОЛЛАХ хем ХУМАНЕН хич не гила, майно тъпоъгълна, то е като ДЪРВЕН КАМЪК . . .

     ‘Оди дрО’би зеле у Коньовица, тука у Филибето не сме Шиа, а Суни!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина