АктуалноВластГрадътИзбор на редактораКриминалеНовини

Черно БМВ паркира на Античния театър редовно

Собственик на скъпо возило има запазено паркомясто пред входа на Античния театър в Стария Пловдив, сигнализират читатели на Под тепето.

В два поредни дни пловдивчани снимат нагъл шофьор на BMW 7- седмица, който паркира под навеса на Туристическия информационен център и касата за билети.

В понеделник около 14 часа е подаден сигнал в „Общинска охрана“ за паркираното возило с рег. номер РВ 39 33 НА.

Днес около 11 часа ситуацията се повтаря. Колата отново е на запазеното си място. Следва нов сигнал до „Общинска охрана“.

На напомнянето, че ден по-рано е било съобщено за същото нарушение, на същото място, от същия собственик на автомобил, дежурният любезно обяснява, че служителите имат право да санкционират само при констатирано нарушение на място.

Час по-късно е върнат отговор на подалите сигнала, че при извършената проверка БМВ-то не е било там, като се твърди, че предния ден му е съставен фиш. Следи от фиш по стъклото на колата обаче няма.

При въпрос на репортер на Под тепето в касата за продажба за билети, дали знаят на кого е автомобила, който паркира под навеса, служителката на Стария град отговори с „да“, но не пожела да каже подробности, а присъстващият в павилиона ѝ господин по анцуг, поседнал на стола за мухабет, само се изсмя под мустак.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина