БСП регистрира листа с 18 имена за 17 МИР

Актуално Гласове Избори 2021 Новини
БСП Пловдив

Водачът Манол Генов: Чудя се с кого от ГЕРБ ще се състезаваме?!

Българската социалистическа партия тази сутрин регистрира листата си с кандидати за народни представители от 17 многомандатен избирателен район в Районната избирателна комисия.  На чело е настоящият народен избраник Манол Генов.

След него се нареждат: Веска Ненчева, Димитър Георгиев-също депутат сега от гражданската квота, следват Светлозар Славчев, Петър Антонов и Захари Христов.

Цялата листа на БСП наброява 18 души, като водачът разкри, че амбицията на Столетницата е  първите 5 да влязат в НС.

Тук сме на този хубав празник с послание за промяна, добро бъдеще и просперитет. Амбицията за 17 МИР е четирите мандата да станат 5“, коментира новоизбраният лидер на БСП в областта д-р Емил Караиванов.

„Интересна е листата, всички в нея са изпитани бойци. Хора с опит – правили много избори. Чудя се обаче с кого от листата на ГЕРБ ще се борим, тъй като не знам водача от коя партия е. Та не знаем дали със „Съюз за Пловдив“ ще водим битката,“ заяви първият в листата Манол Генов.

Оказа се, че тази партия е генератор на водачи, коментира той първите места в листите на опонентите в областта от ГЕРБ – Дани Каназирева и ВМРО – Владимир Кисьов.

На финал Генов подчерта, че БСП ще води изключително позитивна кампания в 17 МИР.

Споделете ни във:

5 thoughts on “БСП регистрира листа с 18 имена за 17 МИР

  1. Честита Баба Марта!!!Желая успех!! Можеше да си поставите по -високи цели!
    Боковата ХУНТА трябва да бъде изхвърлена от управлението.
    Манол-ВОЙВОДА

  2. Маноле, Маноле, какви песни пееш, а какви ги вършеше. Ако не беше те спасил навремето еди кой си, сега можеше да гледаш небето на квадрати. Сега си много ербап, а как трепереше, помниш ли?

  3. 2/3 от ГРЕБ и 2/3 от БСП са обичаните деца на БКП - досиетата в ДС са дълги до Луната. каза:

    Вие сте си все еднакви ченегомилиционери, дори и трето поколение наследници да ви заместят, то е като спина,,няма отърване, както поясни един ваш ортак навремето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.