Актуално

Брутална съдийска тесла в мач между общинари на журналисти

Рефер подари победа на Зико за рождения му ден

Зико в действие
Зико в действие
Брутална тесла отнесоха пловдивските медии от съдия във футболен мач срещу местната власт на откриването на турнира Каменица Фен Къп на стадион Пловдив. Нагъл рефер пусна скандална аванта на общинарите и подари победата на тима им, воден от кмета на Западен Здравко Димитров, кмета на Южен Сашо Колев, главният секретар на общината Борислав Инчев. Чернодрешкото не видя очевадна игра с ръка на легендарния канар Георги Славков, който в момента е на щат към кметството като стопанин на спортните площи около гребната база. Георги Славков си признава, че е играл с ръка
Георги Славков си признава, че е играл с ръка
Волейболният прийом на Бенкса изведе очи в очи негов съотборник с вратаря на медиите Любо Минчев. Общинарят не сбърка и мушна топката в мрежата зад главния редактор на Марица. Съдията си затвори очите за грубото нарушение, въпреки чехСлавков си призна греха. Реферът призна гола и скапа цялата идея за демонстративната среща на зеления килим. Щуротията му обаче не спря дотук. Той остави общинарите да играят с човек повече на терена уж не видял, че черните екипи на игрището са 7, а не 6, както бе по предварителна уговорка и по правилата на турнира на Каменица. Поредната тесла разлюти журналистите.
Главсекът на общината Борислав Инчев
Капитанът Митко Лишев от Дарик дори си помисли да вади отбора. После истината лъсна. Оказа се, че съдийчето е служител на Зико и му е направил странен дар за 47-я рожден ден, който преди първия сигнал обяви, че е лазарник. От подмазваческия жест неудобно се почувстваха дори общинарите, които в крайна сметка спечелиха с подкрепата на съдията. Главният секретар на общината Борислав Инчев, който бе сред най-активните на терена, призна пред представителите на четвъртата власт, че е имало съдийска аванта. Скандалът обаче бе потушен на по бира и кебапчета край терена. В третото полувреме се включи и зам.-кметът Георги Титюков, който се изпусна, че ще се жени пред 300 свидетели след няколко дни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина