Актуално

Брус Уилис- любимец на Гранична полиция

Image title
Един от най-големите чаровници на Холивуд Брус Уилис е категоричният любимец №1 на служителите на Гранична полиция сред колегите си от Непобедимите 2. По време на снимките на летище Пловдив родните гранични ченгета се скъсаха да ухажват Последния бойскаут. Той пък раздаваше автографи на униформените, снимаше се с охота с част от тях и не скри, че край Крумово си е спомнил за Умирай трудно 2, където направи бохави група терористи на американско летище. Уилис подчерта още, че е установил каква отговорност носят на плещите си граничните полицаи, след като е общувал с щатските колеги на нашенците по време на снимките на втората част от култовата поредица.Преправеното от хакери фото...
Преправеното от хакери фото…
И оригиналът от Туитъра на Арни
И оригиналът от Туитъра на Арни

Междувременно, снимката, която Арнолд Шварценегер качи в Туитър профила си преди няколко дни, стана хит номер едно в нета. На нея Терминатора позира със Силвестър Сталоун и Брус Уилис и не крие, че България е прекрасно кътче на планетата. Български хакери обаче бързо вкараха Фотошоп в дружеската фотография и лепнаха в ръцете на Рамбо табелка с надпис „Вадим зъби евтино”. А нови вицове за Чък Норис в България заляха брутално световната мрежа. Ето и част от тях:

„Чък Норис се качил без билет в тролей 9.
Дошла контрольорката Гичка от Горубляне и го подканила любезно да си покаже билета
– Ш-ш-ш, билет имаш ли уа?
Чък Норис демонстративно извадил монета от един лев, сложил я в перфоратора и с мощен тупаник я перфорирал. Гичка хванала перфорираната монета, скъсала я с ръце на две и дала продупчения край на Чък Норис.”
––––––
”Чък Норис дойде в България и не говори с журналистите… Това е, защото само Бойко Борисов има право да дава интервюта!”
––––––
”Само Чък Норис може да мине с автомобил по магистрала Тракия от София до…. Бургас!”
––––––
„След като дошъл в дъждовна София, Чък Норис разбрал, че може да прави снежен човек от дъжд.”

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина