Борисов посети кмета в болницата, каза да го пускат да работи

Актуално Градът Новини

Не ги психясвайте хората, не създавайте паника, тя е вредна, заръча премиерът

Здрав като камък е, пускайте го – това заръча премиерът Бойко Борисов на докторите в Пловдив, които се грижат за кмета Здравко Димитров. Пловдивският градоначалник от няколко дни се лекува от коронавирус в болница. Вместо да работи, вие го държите тук, изрази недоволство Борисов. “Спазваме протокола”, отговориха докторите.

Двамата се срещнаха пред входа на лечебното заведение и разговаряха от разстояние с маски, макар и част от присъстващите да нямаха предпазни средства. Те обсъдиха разкриването на нови легла за областта.

Не ги психясвайте хората. Не създавайте паника, тя е вредна, хората трябва да са спокойни. Има всичко, лекарства, предпазни средства, не трябва хората да се плашат, коментира Борисов. За всички ваксини сме платили, добави още той.

Споделете ни във:

12 коментара за “Борисов посети кмета в болницата, каза да го пускат да работи

  1. Здравко Димитров да бъде съден за неспазване на карантината! И да даде оставка,че е предпочел частна болница пред общинска за която отговаря!

  2. И друг път съм го писал, ще го напиша и пак- хора, ако у вас все още е останала капка достойство, уважение към вас самите, децата ви, родителите ви, ако мислите, не е нормално държава от ЕС да функционира наравно, а дори и по-зле от половината държави в Латинска Америка емигрирайте. Знам, че е плашещо, трудно и несигурно, но имате един живот да живеете, не бъдете роби на тези карикатури от снимката, не работете за тяхното забогатяване, за вили, коли, заплати, партийни субсидии, докато вашия максумум е 1200 лв на месец. Помислете за близките ви.

  3. Боже, какъв резил! Какъв слугинаж, каква демагогия, каква простотия! И тези хора управляват град и държава!

  4. Ако кметът и 9-тимата му заместници излязат в отпуск до края на мандата, ще е най-добре за града. Поне няма да задлъжнее Общинската хазна с нови десетки, (а може би стотици) милиони!

    1. Да,бе,да! От трън – та на глог! Общото между кмета и областната е нивото на интелекта им и това, че лижат нещо си!

  5. Въпроса е какво работи кмета? Поне от една година насам…Ако някой ми посочи нещо очевадно – извинявам се…Да се фукаш с Бойковата милостиня – това е айляк майна…

  6. Има всичко казва Пинокио! След 2 мин. по всички новини:
    “ Свърши това, свърши онова, няма линейки, няма лекари и т.н.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.