Борисов от манастира „Св.Св. Кирик и Юлита“: Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост

Актуално Гласове Избори 2021 Новини
„Св. Св. Кирик и Юлита”

Да няма предатели, пожела Николай Пловдивски на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов при посещение на бившия премиер в манастира „Св. Св. Кирик и Юлита” днес.

С младежи от ГЕРБ той пристигна в обителта по обяд, а на входа го посрещна митрополита, заедно с кмета на Пловдив Здравко Димитров.

„Тук сме, за да видят българите как се грижим за божиите храмове. Когато комунистите управляваха България, манастирът от 14-ти век е бил превърнат в дискотека и ресторант. Ние възстановихме десетки храмове в цялата страна, защото вярата е важна за нас“, обясни Борисов.

“ Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров“, коментира днешната среща на държавния глава с министрите.

“ За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност. Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората са с изтекъл срок на годност – затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите“, каза Борисов.

“ Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус? Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци – чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките“, допълни лидерът на ГЕРБ в критика към държавния глава.

 

Споделете ни във:

9 thoughts on “Борисов от манастира „Св.Св. Кирик и Юлита“: Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост

 1. Питам се, вярващите хора мислят ли, че е нормално един митрополит да агитира за определна политическа партия? Политиците от другите партии, различни от ГЕРБ, също са вярващи. Това означава ли, че митрополитът разделя вярващите на политически принцип. И християнско ли е това?

  1. Грешката ти е, че бъркаш ВЕРУЮЩ (вярващ в Бога) със ЦЪРКВАТА.
   „ВЯРА“ и „РЕЛИГИЯ“
   Това второто е индустрия, занятие, посредничество между човека и създателя. Човешка направа, с махленска тесла, не им вярвай на локумите как те били ЕДНА единствена, че и богочовешка, дрън-дрън КОРПОРАЦИЯ.
   Нотариални магьосници. Откак отскоро им издадиха Нотариални Актове за имоти придобити от нашите деди =мои/твои/народни= те са напълно откъснати от всякаква „духовност“

 2. Само два файтона изкукали баби му вярват на налудния пловдивски АЯТОЛЛАХ СЪС ЗЛИЯ ПОГЛЕД.
  Е, и Зико послушник баскетБОЛЕН мозъклия, и неговоят послушник престъпникът арх. Ахрянов, и служебно задължените заплатаджии от СелСъвета, местното ПолитБюро, и биячи, много биячи и дори Биятели.
  Даже Кирил на времето през „фашистко“, нито Борис Фердинандович Сакс-Кобург-Гота не тътреха таквази охрана да ги варди от лщбимия народец . . .
  Познайте кой ша гласуе за ГЕРБ (освен заплатаджийките, половината, едвали)?

  1. Светът се е напатил от разбеснели се фанатизирани религиозници, „идиолози“ от всевъзможни разцветки кой от кого по-праведен, готови да режат глави, ръце и клитори и да бомбират Света със взрив.
   СТИГА!
   Нека да ги загърбим! Тяхната лудост се крепи върху нашето внимание

   1. Режимът БоБо, БоБо2 и най-вече БоБоТРИ гласеше чрез задължително „веро“учение на младите от попадии на заплата да ни превъзпита във
    НАЦИЯ ОТ ПОСЛУШНИЦИ.
    Сякаш не ни стигаше половин век задължителна ком. ИДЕОЛОГИЯ.
    СТИГА!
    Свобода на съвестта!

 3. Каква поредна грозна картинка с участието на Българската църква! Не е хубава да се съди според християнството, но трябва да има съпротива срещу използването на нашата църква от разложени морално хора за обслужване на други такива! Щом “мутрополита” иска да е член на ГЕРБ, да си бръсне брадата и да спре да ползва храмовете за политическа агитация!

  1. Разложенияео на България най-ярко личи в такава чудовищна сценка:
   Изчадието на потомствената комунистическа Номенклатура, парашутиран от БКП да коли/беси из Румелия от Коньовица даже НЕ Е МОНАХ, никога не е помирисвал мансатир не само, той НЯМА МОНАШЕСКО ИМЕ задължително при пострижението. Кара с даденото му от татенцето Бияч-БАРЕТА по рождение.
   Сцената е харизаната от *р*восъдието на *р*вославието М„еждународна Академия по Архитектура =МАА= изградена на свлачището с едни изсипани обори около църквица с по-свестни темели с огромни РАЗНОСКИ ИЗЦЯЛО ОТ ДЖОБА НА БЪЛГАРСКИТЕ АРХИТЕКТИ които отчисляваха десетилетия наред половината от всеки хонорар в съюзната хазна на САБ. Без нито стотинка църковна, нито държавна. Проектирано от пловдивчанина арх. Лщбо Шинков „във стил“ да прилича на манастирски комплекс изцяло наново от белия лист на чертежа, и наречено САН КИРИКО заради чужденците от сббъркана куртоазия.
   (Апартаментите в Тракия, Люлин, Младост и те не са върху „тяхна си“ земя, ала ИМОТЪТ е собственост на който го е платил, попе!)
   В ГЕЕНАТА ОГНЕНА ЩОМ НАСТЪПИ ВИДОВДЕН! АКО ВЯРВАТ тъкмо тези нашенски жреци и шамани от сибирската българосъветска отцепка Гундяевна от изконната византийска константинополска православна Катедра.
   Срамота, какво кощунство! Светотатство!
   МУТРО’ПОЛИТ’ик безочливо възхвалява МУТРА, след като оня ден във Враня облиза Симеона . . .
   Дъно няма ли, о, майко мила Българио!

 4. Този такива простотии ръси, че направо да ти се повърне! Тоя ограби държавата и подложи народа ни на мизерия и жалко съществуване, ама той не е виновен, някой друг е управлявал като едноличен диктатор!

 5. Да та ебай в пумияра гнусен ти не си по-различен боклук от другите и ти щеше да изпълнеш фашистките марки от ЕВРЕЙСКИЯ БАРДАК И СЗО.Пукнете боклуци за никой няма да гласувам и ще си купя този фалшив сертификат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.