Бившият президент на футболен клуб „Марица” стана общински координатор на РБ в Карлово

Актуално Избори 2021 Новини

Христо Николов- от изкуство, през строителство, футбол и рози, до политиката

Бившият президент на футболен клуб „Марица” Христо Николов стана общински координатор на партията на Цветан Цветанов Републиканци за България в Карлово. В момента бизнесменът е председателят на Националната професионална асоциация на розопроизводителите в България.

Основна задача пред общинския координатор Христо Николов ще бъде изграждане на местни структури в Община Карлово за провеждане на кампанията за избор на народни представители в следващото Народно събрание.

” Целта ще бъде извеждането на преден план на знаещи и можещи хора, които ще работят за народа. Искаме да изградим структури във всички населени места в общината, които познават добре проблемите в населените места. Община Карлово е една от най-големите в област Пловдив и е изключително важна за реализиране на целия проект и задачите, които сме си поставили”, казва за KarlovoPress.com новоизбраният общински координатор Христо Николов. Той е единственият представител от областта в експертната група за сектор “Земеделие” на партията “Републиканци за България”.

Преди да се захване с отглеждането на етерични култури и с политика, Христо Николов бе дългогодишен благодетел на любимия си футболен клуб „Марица”. Той имаше строителен бизнес, а преди близо десет години имаше и собствена галерия за изобразително изкуство на улица „Отец Паисий”.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.