„Бесен съм”

Актуално Гласове Новини

Гневът на адвокат Стефан Левашки

Адв. Стефан Левашки, личен Фейсбук профил

„Бесен съм”. Това написа адвокат Стефан Левашки в личния си профил във Фейсбук тази вечер. „ На кмета Димитров, барабар с деветте му заместници и шестте районни кмета, да им благодаря лично, че превръщат все по-успешно древния ни град в очукан, мръсен, неподдържан и в дълбоко провинциален вид”, гневен е топ юристът.

Защо, прочетете без редакторска намеса:

„ Бесен съм. Плащам през автомат за час и половина на синя зона в Пловдив. Изтича ми в 14.48 ч. Закъснявам със 7 минути и заварвам еничарите от ОП “Паркиране и репатриране” да ми слагат скоба. Казвам им, че аз съм собственика на колата и макар, че считам, че е прекалено бърза и финансово неоправдана като санкция реакцията, им за толкова малко закъснение, да им плащам 30 лева и да ми махат скобата, че бързам. Да съм изчакал ми отговарят и се отдалечават, а аз останах като последния идиот да ги чакам 15 минути да се върнат на 35 градусовата юлска жега. Значи за 7 минути закъснение, платих 30 лева и чаках 15 минути да ми свалят скобата, съжалявам, че нямам свидетел, щях да Ви скъсам шортите от дела.

А на кмета Димитров, барабар с деветте му заместници и шестте районни кмета, да им благодаря лично, че превръщат все по-успешно древния ни град в очукан, мръсен, неподдържан и в дълбоко провинциален вид, без зеленина, задушаващ се от непрекъснатото безразборно строителство, в който явно успешно работят само общинските служби за събиране на такси и данъци. Не мислех, че може да се намери по-слаб кмет от Тотев, но бързо бях опроверган. Който не е съгласен с мен, моля, да ме обори аргументирано.”

Споделете ни във:

18 коментара за “„Бесен съм”

  1. Г-нь Левашки, очевадно Страданието е по петите му. Няма отърване от нещо дето сам си го нахлузваш на главътъ.

  2. колко много простотия и простаци. това че е адвокат незначи че няма право на лично мнение жалкото за този еснафски град, е че не можеш да срещнеш двама души да са на едно мнение принципа е всеки срещу всеки а че по неграмотен кмет от г-н Димитров никога няма да има не се възмущавате че целия град го превърнаха в синя и зелена зона които пропуски се раздават на шуро баджинашки принцип но се възмущавате на адвоката селяни

      1. Защо не е както при платените паркинги,минава времето за което си платил и започва от начало

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.