АктуалноИзбориНовини

Ангел Георгиев ще води листата на Възраждане в Пловдив

Мястото на предишните парламентарни избори бе запазено за адв. Елена Гунчева, а Георгиев беше водач в 17 МИР – Област Пловдив

Ангел Георгиев ще води листата на Възраждане в Пловдив, това стана ясно на брифинг в столицата, на който лидерът на политическата партия обяви водачите на листите на кандидатите за народни представители за предстоящите предсрочни  парламентарни избори на 2-ри октомври.

Припомняме, че на предходния вот Георгиев бе на първо място в листата в 17 МИР – Област Пловдив и влезе в НС, където се ползваше с реномето на един от най-верните хора на Костадин Костадинов. Тогава водач на листата в града бе адв. Елена Гунчева, която заяви, че напуска парламентарната група, малко преди края на кабинета Петков.

Елена Гунчева остава в парламента като независим депутат

Освен в града под тепетата, роденият във Видин, Ангел Георгиев ще води кандидатската листа и в 22 МИР Смолян, както бе и на предишните избори. В съзнателния си живот водачът е бил и заместник-председател на младежката организация на ВМРО-БНД във Велико Търново, която твърди, че напуснал омерзен. Завършил е право във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Работи в аутсорсинг сферата.

Първо място в областната листата на националистите от Възраждане този път е отредено на Стоян Таслаков, който води и в град Пазарджик.

Стоян Таслаков е от град Стамболийски. Семейството му произхожда от село Црънча, Пазарджишко. Завършил е бизнес администрация в Европейския колеж по икономика и управление в гр. Пловдив и има магистратура по Управление на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз във ВСУ „Черноризец Храбър“.

Припомняме, че през 2021-ва по време на двата вота като кандидат за НС, той твърдеше че е заплашван от шофьора на кмета на Стамболийски и че прокуратурата му е отказала въздействие.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

5 коментари

  1. Човек от Видин ще води листа в Пловдив. Тия палячовци, лидери на партии взеха Пловдивчани за подбив. Жалка картина.

    1. гунчата да я разстрелят пред паветата, тая продажна кремълска мастия грозна като всички руцафили миризливи каза:

      тези са олигофрени от класа, нямат равни по дебилизъм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина