Актуално

AC/DC тениски като униформи в областната управа

Губернаторът облече екипа си в рок фланелки преди концерта на десетилетието

Рок тениските в областната, преди да бъдат облечени от младоците в администрацията
Рок тениските в областната, преди да бъдат облечени от младоците в администрацията
Заклетият рокаджия Иван Тотев обзаведе екипа си в областната управа с тениски на AC/DC в навечерието на музикалното събитие на десетилетието- концерта на автралийските колоси на твърдия саунд. Губернаторът е луд фен на култовата банда, която ще взриви столицата в петък вечер. Днес сутринта областният отскочи до рок шопа под тепетата и накупи двадесетина черни тийшъртки, а те се превърнаха в неофициалните униформи на младоците в администрацията. Image title
Почти всички меломани от областната, воглаве с шефа Тотев, ще пътуват до столицата за мегашоуто на Васил Левски, а днес бачкаха в рок одежди и си припяваха Хелс Белс.
Близки до губернатора издават, че в колата му кънти гласът на Брайън Джонсън и жицата на Ангъс Йънг почти от седмица. Заклетият почитател на твърдата музика подгрява за рок купона в Аудито си, докато обикаля по задачи из града и областта. Последното CD, което се въртяло в уредбата на Тотев е било на немските метъл симфонисти Хагард, чието гостуване под тепетата областният подкрепи солидно. По информация на Под тепето, Гебрерът готви голяма изненада за пловдивските рокаджии в средата на септември. Очаква се на Античния театър да акостират големи имена, но всичко още е в процес на начална организация, издават приближени до Тотев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина