АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

6095 лв. събра благотворителното събитие с кауза „Да помогнем на Ели!” (ГАЛЕРИЯ)

Топката с автографите на волейболните ни националки пе откупена на търг от Георги Петков

Снимки: Десислава Цвяткова

6095 лв. бяха събрани на благотворителното събитие с кауза „Да помогнем на Ели!”, организирано от ROCK’n’BAR Безистенъ Сцена №2 в сърцето на Стария град. Домакините от заведението организираха търг и концерт на групите Le’Push и Керана и Космонавтите на сцената в бившите Конюшни на царя, в подкрепа на Елисавета Вълчинова. Всички в препълнената градина на ROCK’n’BAR Безистенъ Сцена №2 се включиха активно в мисията по събиране на средства за лечението на Ели.

Най-активен в аукциона бе CEO на BTL Industries- предприемачът Георги Петков. Той стана горд собственик на волейболната топка, подписана специално за събитието от националките ни, които днес излизат в зала Колодрума в мач срещу Гърция за откриването на Европейското първенство. Стойността на топката след последната стъпка по наддаването стигна 600 лева. Петков откупи и две от творбите от колекцията на галериста Стоян Даскалов, разиграни на търга.

За лечението на Ели бяха отделени средствата от входа за събитието, а персоналът на заведението подпомогна каузата с бакшиша си от вечерта.

Повече за кампанията в подкрепа на Елисавета Вълчинова:

През 2010 година Ели е диагностицирана с невроендокринен тумор, като след лечение, тя успява да се пребори със заболяването и то преминава в ремисия. Наскоро, при Ели са открити метастази в други органи, които изискват спешно лечение в Швеция, което стартира през месец април.

За да завърши лечението, Ели се нужда от още близо 40 000лв, като тази сума е непосилно тежка за нея и семейството ѝ. Ели разчита на нашата подкрепа, за да може да се пребори за своето “утре”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина