153-ма са вече излекуваните пациенти от COVID-19 у нас

Актуално Новини
ген. Мутафчийски
В Пловдив трети ден няма нови случаи
За 19 нови случая на COVID-19 у нас съобщиха от Националния оперативен щаб. За изминалото денонощие са установени 40 нови положителни проби. С тях регистрираните случаи на COVID-19 в България стават 865. От тях починалите пациенти са 41, а 153-ма са вече излекувани.
От новите регистрирани случаи два са установени при деца – при бебе на 2 месеца в Бургас и при дете на 9 г. в село Паничерево.
В Паничерево са потвърдени общо 13 случая на новия коронавирус.
Лицата с доказана коронавирусна инфекция, които са под лекарско наблюдение в болнични условия, са 244. 34 от тях са настанени в интензивни структури.
Към момента у нас 69 медицински служители са дали положителни проби за COVID-19. 9 са новите потвърдени случаи. Те са установени както следва: в София – 2, във Видин – 3, в Хасково – 3, в Бургас – 1.
Споделете ни във:

1 thought on “153-ма са вече излекуваните пациенти от COVID-19 у нас

  1. „…В Пловдив трети ден няма нови случаи…“
    „В Пловдив трети ден няма нови“ СПРАВКИ ОТ РЕГИСТРИТЕ ЗА ГРАЖДАНСКО СЪСТОЯНИЕ ===ГРАО=== които са малко по-достоВЕРНИ и по-интересни от полит-коректната пропаганда на Генералисимуса от РежимаБоБоТРИ.
    Раждаемост, нъл’ тъй, смъртност, сравнения с миналио месец, с миналат седмица; с декември … и т.н.? Независимо от „диагнозите“, нейсе, то ТЕСТОВЕ и без туй има само за по-Първи хора, ПолитБюро на САРБ в Правителствената ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.