АктуалноВластИзбориМненияНовиниПод ножа

Съпругата на Стефан Дедев влиза в ръководството на Дома на културата

Галина Дедева бе пиар на неработещия зоопарк, но бе съкратена миналото лято

С идването на новата местна власт бе назначена във фондация „Пловдив 2019”, сега отива в „Борис Христов”

„А вие знаете ли, че в зоопарка има пиар?”. Този въпрос кметът Здравко Димитров зададе на журналисти на няколко пъти в последните седмици, щом ставаше дума за прословутата зооградина. Общинските репортери много добре знаят, че създаденото ОП имаше пиар, а освен това са напълно наясно кой беше той. В продължение на три години длъжността „Маркетинг и реклама” в неработещата зоологическа градина заемаше Галина Дедева, съпруга на настоящия зам.-председател на общинския съвет от ГЕРБ и бивш народен представител Стефан Дедев.

Тя бе съкратена през лятото на миналата година, в дните на бурни предизборни политически страсти. Тогава хора от кръга на настоящия кмет Здравко Димитров се усъмниха, че освобождаването на Галина Дедева от поста е свързано с това, че съпругът й, в ролята си на председател на районна структура на ГЕРБ, бе издигнал кандидатурата на Зико за кмет на града по време на вътрешнопартийните номинации.

Веднага след като Димитров стана кмет и се настани с екипа си в общината, Галина Дедева започна нова работа в сферата на рекламата и маркетинга. И отново заплатата й бе плащана с публични средства. По нареждане на новата градска власт тя бе назначена в екипа на общинска фондация „Пловдив 2019. С преструктурирането на фондацията и драстичното съкращаване на екипа в началото на тази година обаче Галина Дедева, която има висше по стопанско управление и публична администрация, отново остана без работа. Но не задълго.

След броени дни тя ще влезе в ново работно място, отново общинско, разбира се. Съпругата на Стефан Дедев ще стане част от екипа на Дома на културата „Борис Христов”. По непотвърдена информация тя ще отговаря за зрителната и конферентните зали. Дедева ще има ръководни функции и ще е с ранг на заместник-директор на Дома на културата, въпреки че такъв щат в „Борис Христов” няма.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

28 коментари

  1. Вече не издържах и днес реших и аз да коментирам.Като ви чета какви неща пишете не вярвам на очите си Ама наистина ли с това се занимавате??? Срам и пак срам за вас мъже и жени. Упадъка на обществото вече удари дъното Мислех си,ако бяхме в едно друго време, вече да бяхте зад решетките. Трябва да знаете, че нещата се връщат,обръщат и като бумеранг ще си получите заслуженото. Отвратена съм!!!

    1. ‘КЪФ ТИ Е ПРОБЛЕМО, КАКИН’ТО?
      ЧЕ СЛЕД МНОГОМЕСЕЧНИ ЗАПЛАТИ НА СИНЕКУРА В ПРОЧУТОТО (НЕСЪЩЕСТВУЮЩО) „ЗОО“ МИЛАТА ПОЛУЧИЛА СЛУЖЕБНО ПОВИШЕНИЕ ДА РЪКОВОДИ ГДК?
      И ТОВА ДА МИ СЕ ВРЪЩА?
      И НА МЕН?
      МЕРСИМЕ, А ДАНО, АМА НАДАЛИ …

      1. „…ако бяхме в едно друго време, вече да бяхте зад решетките…“
        =БЕЛЕНЕ за критикарите на Ръководството!=
        „…ако бяхме в едно друго време, вече да бяхте зад решетките…“
        =БЕЛЕНЕ за критикарите на Ръководството!=
        „…ако бяхме в едно друго време, вече да бяхте зад решетките…“
        =БЕЛЕНЕ за критикарите на Ръководството!=

      2. ДО „ОТВРАТЕНОТО“ АЗ – С ПОГНУСА- Надявам се като обикновен гражданин да имам ПРАВОТО да се изкажа противоположно на вашето мнение. Това, че съм решила да коментирам принципно вашите гнусотии за въпросната жена, това ПРАВО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ГО ОТНЕМЕ. Още повече ви дразни факта, че има и нормални хора, като мен, които не са съгласни само да ругаят,плюят, хулят,злословят и обиждат хора и ситуации, които не познават нито в детайли и подробности, дори и в тяхната истинност… Ето,затова не издържах и реших да пиша…и отново твърдя,че хора като вас имат място в една сграда,която се нарича – Прокуратура

      3. ДО „ОТВРАТЕНОТО“ АЗ – С ПОГНУСА
        АААА в тоя ЗООПпарк има много синекури какиното. Кът ЕДНЪ ДИВОЙКА, мисла чи беши Кашилска…която пък нямаше и образууувание кът я назначиха за някъв озеленител май,май….
        –е тва вечи е проблем какиното???
        тъз дивойка още си е там и си ВЗИМА ЗАПЛАТКАТА кът си клати кръкъта какиното /:///: бе

  2. Бай Ганьо Уреждача много се газира , когато обществото негодува срещу подставени нищоправячи, лапащи големи заплати от същите данъци, платени от обществото…ганьо много се дразни, когато го ругаят, че е крадец и слагач, и лизач и най- вече НИЩОПРАВЯЧ.

    1. Гербкпе Номенклатурата Задмина И Бекапету – ем кой как се уредИ, брат
      Я земете се хванете у работа , щото такиВА КАТ вас дет са залебваТ да изкарат някой лев кат подлоги на…знайте на кой , праят цялата гнилост на обЩистВОТО 🙂

      1. УРА, Ура!
        Вече ще има #КОЙ да ни ръководи!
        Правилно, а не …КРИВилно!
        „… Съпругата на Стефан Дедев влиза в ръководството …“
        УРА Ура!
        Хвала!

  3. Тази дама беше назначена през 2007 година за шеф на рекламата на общината още в момента в който ГЕРБ влезе в общината. Стоя там до 2009 година без да свърши работа за 1 лев. След това тя се пъхаше във различни длъжности но винаги общински или държавни. Така е ще докара до пенсия.

    1. Иванее, Иванеее…ти си от кликата на Тотев, нали ???
      Ама много малко ви плаща този човечец, пинтия е…искайте му повече пари за такава мръсна работа…всички знаят, че ги има и то мнооооого …
      Нещо обърнахте тона от долните коментари, минахте на дама / каквато всъщност е/ Трядва да си слепец да не го видиш
      Пък и много плоски неща пишете , явно толкова ви е капацитета…Ванката май много ви плаща даже 🙂

  4. Познаваме я госпожата, че и високата чест сме имали да й сърбаме попарата. Изключително високомерна и самозабравила се, с огромно самочувствие и без капка акъл. На визия го докарва, опъната е отвсякъде, дано не се разпадне в някакъв момент, че ще е страшно… Където и да я нябутат, няма да положи грам усилие да свърши някаква работа, само ще командва и ще омаловажава труда на останалите. Жива и здрава да е, жалко само за наистина кадърните хора, които заради такива безмозъчни хрантутници, не могат да се кодопат до нито един пост.

    1. Високомерна е хубаво сравнение, значи ВИСОКО се МЕРИ, но и УЛУЧВА…предполагам?
      Опъната е, няма спор, хм, държи на себе си жената бе…това прЕЧИли ви нещо…??? ?евалаааа,машалааа. Ей…женската злоБаа няма край…
      А за командването, така е, била е служител в МВР -то, там са я научили на това…курсове,подготовки,тестовее,изпити…Ха, такива хора ТРЯбва да КОМАНДВАТ и РЪКОВОДЯТ вас,“кадърните“ , дето винаги сте недоволни от времетоООО, затъмненията,от чушкитЕ на пазара, от кмета, попа и най-вече от СЕБЕ СИИИИ ?
      Ей хорааа, вземете да прочетете по една , две книги поне.. вместо цялата ви еНерГИЯ да отива за това да МРАЗИТЕ хората… помнете,всичКОО СЕ ВРЪЩААА…

    2. Доротии, сигърно си някоя от чистачките,която не си е вършила работата и затова си сърбала тази попара. Еми така е, ходите на работа само да отбиете номера, да излизате по пет път на ден да пушите цигари,да си говорите с приятелки по половин час по телефона и после фейсбук….ето така ви минава работния ден,после виновен ви е този и онзи
      докопването до пост точно на теб Дороти няма да ти се осъществи

    1. Не бива така критично да се изказваш за г-жата.
      Кво като била грозна, кво като е дърта – да не би да става все по-дърта с прослужените години?
      Не за хубавина е назначена, милата, а за способности и за ПОСТИГНАТИ УСПЕХИ В ЗООто като … дупка. Мъртва Душа.
      КАЛИНКификацията на Града при баскетбудалата мозъклия с десетината зам-ове и с Главен“Архитект“-ПОСЛУШНИК на МУТРО’ПОЛИТ’ика и с Фюрер на Стария Град, който не знае от коя страна му е дръжката …

    2. Кикоооо , сигурно на теб ти е отказала , затова си толкова раздразнителен…хаха…когато лисицата не може да достигне гроздето казва че е КИСЕЛОООО
      ???

  5. Ей Ивайло , последно като пиар или като Маркетинг и реклама в Зоото е работила Галина ? От статията ти не става много много ясно ? Но все пак да си напишеш една статийка ей така, за дивиденти..
    Омръзнаха ми тия драскачи

    1. Много ясно „драскачът“ който ти бил омръзнал, Мирончо какиното, си казва, че г-жата ЗА ПОСТИЖЕНИЯ парийни и общественически в качеството й на МъртваДУША в „Зоо“то (?!? А? К’во Зоо, ма?) е направила НА МОРЕТО ДУПКА заради което бива назначавана, ПРЕназначавана, ПОВИШАВАНА ===до спукване!
      Да пребъде „програма“ „НАСЛЕДСТВО“ със „платформа“ Пловдив За ЕДНО и всевъзможните „проекти“ Изг7зици с които Градът кърми и угоява По-ПървиХора и техните г-жи Партийци. А за възхвалата Мирон печели Кокал, да си даде банковия номер и ЕГНто за да му преведа 30 трийсетте галагана.
      Хвала, кмете МногоМозъчен наш МикроЦефалний!

    1. „ВСИЧКО СИ МАРА ФТАСаЛА, ТА СИ И ПАТКАТА СРЕСаЛА“ – ОТИ НЕ МА НАЗНАЧАТ МЕНЕКА НА ГДК КАКТО СЪМ ДИПЛОМИРАНА КУРаторка и язе?

      1. Дипломирана от „Техникум ЗЕЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО“ до Католическата, от Лесото като Лесничей и дори ГРАДИНАР – нямам ли И АЗ ПРАВО да бъда назначена БЕЗ КОНКУРС на някоя синекура като … ЗООлогическа ГРАДИНКА?
        Та да си преПоливам лехата всеки трети четвъртък и да се подписвам фъф ВЕДОМОСТТА?

      1. Завиждам, как не, и аз „МАРА СИ ВСИЧКО ФТАСаЛА, ТА СИ И ПАТКАТА СРЕСаЛА“ – ОТИ НЕ МА НАЗНАЧАТ МЕНЕКА НА ГДК КАКТО СЪМ ДИПЛОМИРАНА КУРаторка и язе?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина