АктуалноГрадътНовини

Район Централен предлага още места за автоматични модулни паркинги

Шест подходящи парцела за изграждане на системи за многоетажно паркиране, показват на инвеститорите

Зам.-кметът на район „Централен“ инж. Тошо Пашов съобщи, че кметството има готовност да покаже на рали шампиона Костадин Щерев и неговия бизнес партньор и приятел Димитър Иванов, които откриха в Пловдив първия автоматичен модулен паркинг за България, още места за техните съоръжения. Това стана по време на церемонията  по официалното пускане на кулата –паркинг до Сточна гара в експлоатация.

„Набелязали сме 6 места, които са подходящи. Едно от тях е на улица „Волга”, друго на  „Триадица”, има и на гърба на Четвърто районно“, заяви инж. Пашов.

Това е една добра идея за справяне с проблемите около паркирането и можем да намерим вариант за публично-частно партньорство, коментира зам.-кметът на район „Централен“.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

3 коментари

  1. Изпълнителят ще е наш човек.
    Поддръжката е доста скъпа – още едно перо, което ще се плаща от данъците ни.

    Само гледайте коя фирма ще вземе поръчката след време.

  2. При ремонта на улиците Отец Паисий и Христо Г. Данов диагоналното паркиране беше заменено с такова по посока на движението. Броят на паркоместата се намали наполовина. Тротоарите бяха разширени, но с ивиците павета и колчетата на практика си останаха същите. Нито шофьорите, нито пешеходците спечелиха нещо. Всъщност спечелха строителят и паяците, вдигането на нарушителите се улесни. Няма опасност докато вдигат една кола да цапардосат съседните.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина