АктуалноГрадътКултураНовини

Велосипедисти, мотори и гигантски лимузини на абитуриентските пред Новотела (ГАЛЕРИЯ)

Отличен ред и организация от полицията за празничния ден на завършилите гимназисти

Всички възможни превозни средства влязоха в употреба за абитуриентските балове пред известния хотел Новотела (Гранд хотел Пловдив). Там се събраха завършващи гимназия младежи от Английската и Търговската, както и от частни училища. Хиляди хора изпратиха учениците на последната им обща среща преди пътя като възрастни.

Класическият избор на празнуващите бе лъскава кола – бмв-та, мерцедеси и други влязоха в употреба за много от тях. Много овации обраха и по-нестандартни решения. Абитуриент пристигна със свой приятел на тандемен велосипед и обра овации на напълно непознатите изпращачи пред хотела. Симпатични решения имаше и от други завършващи – дошли с Лада или със стар Фолкваген Голф, „тунингован“ с надпис с лепенки „Дани 2019“.

В другата крайност бяха студенти, избрали най-скъпарски възможни возила, които също събраха погледите. Пловдивчани видяха странния автомобил Форд F650 Limo – огромна дълга и висока лимузина, както и друга гигантска лимузина Hummer. Цял клас пък бе решил да си наеме автобус с отворено купе, като празнуваха и се забавляваха на открито по пътя до хотела. Някои абитуриенти пристигнаха с лъскави спортни автомобили, а една група дойде и на мотоциклети.

Организацията по трафика тази година бе перфектна. Автомобилите се нареждаха в две редици на широкото пространство пред Новотела, а органите на реда инструктураха абитуриентите и техните шофьори да бъдат експедитивни, като слизат от превозните средства. По този начин те не се задържаха дълго пред входа на хотела и не се образува огромен трафик.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина