Търговците от подлеза на Тримонциум разбрали от медиите, че трябва да напуснат обектите си

Актуално Власт Гласове Градът Новини

36 лица връчиха декларация до председателя на местния парламент на сесията днес, с което се обявяват против предложението да закрият бизнесите си

Таня Грозданова

Търговците от подлеза на Тримонциум са разбрали от медиите, че ще трябва да освободят обектите си. Това се разбра на днешната сесия на местния парламент, в което съветниците ще трябва да гласуват предложение за премахване на търговските обекти от няколко подлезни съоръжение.

Собствениците на малки бизнеси дойдоха на заседанието на ОбС днес и връчиха  декларация на председателя му Савина Петкова. Тя е подписана от 36 лица, които се обявяват против предложението за премахване на търговията в подлеза на Тримонциум. Те искат да бъде запазен бизнеса им, който осигурява препитанието на много семейства. Хората изразиха недоумение от начина, по който са разбрали, че трябва да напуснат обектите си-  от медиите, а не  от администрацията, с която имат договорени отношения.

Дани Каназирева подкрепи тяхното несъгласие и предложи точката да бъде оттеглена от дневния ред на сесията, но предложението й не се прие. Търговците обсъждат какво ще правят от тук нататък, след като мине гласуването на точката.

Споделете ни във:

1 коментар за “Търговците от подлеза на Тримонциум разбрали от медиите, че трябва да напуснат обектите си

  1. голем праз, без прашки, чорапогащи и кинкалерия…тъкмо отдих за туриста

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.