АктуалноГрадътНовини

Топъл предколеден уикенд напълни Капана с туристи (СНИМКИ)

По традиция арт квартала е пълен със софиянци и гости от други градове

Топлото време ще се запази само днес, от утре се очаква застудяване

Почти пролетно време посрещна Пловдив в предколедната сутрин на 23 декември. Топлото време изненада приятно всички, планирали коледен уикенд в града по време на Коледния Капана фест и другите събития из града. Арт кварталът е пълен с много гости – чужденци, софиянци и посетители от други градове.

Програмата за деня в Капана е богата с много танци и музика. До 18 часа предстоят няколко концерта, сред които изпълнения на Empiria и на дуото Никола Панчев и Елена Илчева. В 19 часа предстои спектакъл от Керана и Космонавтите, а в 20:00 в Капана започва и музикалната селекция на DJ Todd.

Коледният Капана базар тази година е концентриран в сърцето на квартала в 3-4 улички. Коледната украса е богата, подредени са много сергии с различни предложения за подаръци и изненади. Музикалната програма от снощи събра стотици на сцена Ядрото. В неделната утрин настроението в целия квартал е положително и слънчево. Музика отново има – дядо коледовци с китари забавляват гостите на едно от най-оживените места в квартала.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина