АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (14-16.12)

Този уикенд ще си разказваме градски истории, ще смесваме напитки и ще слушаме симфоничен метъл

Снимка: bally.club.plovdiv

14 декември

Casino Party – Royal Flush

Пловдивската агентура свиква на явка своите хопъри! Тази година Gingertale за пръв път ще приюти коледното суинг парти на Lindy Hop Plovdiv. Тематично извадете папионките и бляскавите рокли, подгответе се за кралски залози на дансинга на любимото суинг заведение. Не се притеснявайте, в тази танцова покер игра грешки не се допускат: с лек блъф и добро настроение всичко се превръща в очарователна вариация.

Gingertale
21 часа – All in!
22 часа – Отворен урок за начинаещи
Вход: 5 лв.

Urban Stories by Juanito

Този петък в „Пощата“ музиката ще подбира Juanito. Траковете ще са гъзарски, а напитките класни. С общи усилия селектор и бармани ще се опитат да помогнат на не дотам красиви хора да правят любов.

Включете се в тази така благородна кауза.

DMS LOVE.

Бар „Пощата“
20:30 часа

The Dark Side of the Brew

За феновете на тъмната бира насладата няма край. Този петък в бар „Фабрик“ ще може да опитате новата им партида от зимно пиво. За този ден от пивоварна Fabric са приготвили два еликсира. Първият от тях е с името Cookie Dark и в себе си съчетава малцовия вкус, с нотки на мед, какао и кафе. Вторият екземпляр е вдъхновен от английските портър бири – със засилен тъмен цвят, засилен препечен вкус, но леко тяло и сравнително слаба алкохолност за тъмно пиво.

Бар „Фабрик“
18 часа

Guilty Pleasure with DJ Юлия

Ами окей, явно ви харесват тия събития, тъй като продължавате да говорите и питате за тях. От нас да мине, казват от „Петното“ и правят трето издание на лигавото Guilty Pleasure парти с новоизгряващата звезда на музикалните селектори DJ Юлия.

„Петното на Роршах“
22 часа
Вход свободен

Bar DJ Уъркшоп

Петък вечер ще се учим да смесваме! Основната атракция ще бъдат коктейлите по ваши рецепти. Посетителите може да изпробват уменията си зад бара, като най-атрактивните предложения ще бъдат включени в менюто през следващите месеци. Очаквайте още „Блъди Мери“ шотове по специална северняшка рецепта, както и представяне на авторските коктейли с ракия на бара.

Groove Music&Art
21 часа

15 декември

PEPO at BALLY CLUB

На 15 декември зад пулта на клуб „Бали“ ще застане добре познатият от феновете на електронната клубна сцена и един от най-уважаваните диджеи и успешни продуценти в България – Pepo.

Pepo е от типа продуценти, които обичат да внедряват нови и нови техники в създаването на музика и винаги да усъвършенства собствената си отличима линия, която изненадва публиката по най-добрия начин.

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Какво още ще правим този уикенд, вижте в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина