АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (07-09.12)

Този уикенд си обуваме танцувалните обувки и тръгваме към любимите пловдивски барове, където ни чакат с качествена музика и високоградусови напитки

7 декември

The Art of Dark Beer | Bar Fabric

Поредицата тъмни бири продължава. Следващите две красавици са вдъхновени от английските тъмни ейлове. Специалната английска мая, от местност Уиндсор, е допринесла със сладки нотки и аромати на сушени плодове. В единия еликсир е подчертан типичният препечен вкус на тъмното пиво, а в другия може да се открие приятна изненада за любителите на шоколада и какаото. И в двете бири за горчивината са отговорни не толкова популярните американски хмелове Galena и Warrior. Количествата са изключително лимитирани – по 10 литра от вид.

Бар „Фабрик“
19 часа

Kalyas at The Post

Този петък на гости в бар „Пощата“ отново е един от нашите любимци DJ Kalyas. Музикалното оформление ще е стриктно танцувално, така че си носете удобните обувки и усмивките, а от бара ще се погрижат за всичко останало вечерта да бъде щура и незабравима.

Бар „Пощата“
20:30 часа

DJ Iliyan & Hi Fix at BALLY CLUB

На седми декември за доброто настроение в клуб „Бали“ ще се погрижат двама талантиви и добре познати диджеи, а именно – DJ Iliyan & Hi Fix. Тe ще представят поредната порция актуална селекция, която е гаранция за весело настроение през цялата нощ!

Клуб „Бали“
21 часа

Петък от винил

Традиционното събитие в Groove Music&Art, на което музиката е изцяло и само от винил. Горещо ще бъде на дансинга и в петък вечер, когато ще слушаме любимите ни плочи с хаус класики от Perfecto, Baroque, Enhanced, Global Underground, Vapour Recordings, Yoshitoshi и много други.

Groove Music&Art
21 часа

Boys’ Toys – Cocktail thrills

Зад бара има шейкъри, тинове, джигъри, стрейнери, бъчва, чук… и най-ценното – Жоро и Цецо, които знаят как да си играят с тях. Всеки петък барманите на Gingertale ще ни посрещнат с усмивка и нова смесена напитка!

Gingertale
20 часа

Still Drinking Party

Този петък сме на поредното Still drinking party в Rock Bar Download. Dobri Stilldrinkov зад пулта както винаги е подготвил размазващ сет, а барманите са заредили да стрелят с много шотове и бири за гарантирано никакви спомени.

Rock Bar Download
22 часа

Opening: New Space at Cat & Mouse Coworking

След точно половин година от отварянето на Cat and Mouse Coworking в сърцето на Капана, отваря и третата зала от споделеното работно пространство.

Идеята за създаване на този тип работна среда не е нова за създателите, тъй като от години работят на етажите на бар „Котка и мишка“. Преди половин година решават да споделят с нас това изживяване и така се формира Cat and Mouse Coworking. Така, като настъпи време за създаване на следващото пространство към коуъркинга, решават да се върнат към първоначалната идея и затова третата зала се намира над биреното заведение.

То е мястото за всички онези креативни личности, които се нуждаят от малко по-спокойна атмосфера, но без да излизат от границите на квартала на творческите индустрии, където вдъхновението е буквално навсякъде. С Котка и мишка Coworking вие ще имате възможност в непосредствена близост до заведението да използвате удобствата, които то предлага, но в същото време ще имате своето уединение и поле за лична концентрация.

Котка и мишка
18:30 часа

Още вълнуващи събития вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина