АктуалноВластГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Йордан Рогачев официално оглави пловдивската полиция

Той бе представен на личния състав на областната дирекция

Пловдивската полиция от днес официално има нов шеф. Старши комисар Йордан Рогачев оглави областната дирекция на МВР, а в следобедните часове е бил представен пред личния състав. Той идва от Пазарджик, където е директор в последните близо пет години.

Новият директор акцентира пред колегите си, че приоритет е полицейско присъствие в малките населени места в областта, битка с наркоразпространението и войната по пътищата. Старши комисарят заяви, че на този етап не се предвиждат смени в ръководствата на районните управления в града.

Роденият през 1976 г.е преминал през всички ръководни нива на системата. Завършил е Академия на МВР и Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Между 2000г. до 2003г. автоконтрольор в сектор „Пътна полиция“ – РДВР-Пазарджик. В следващите три години е инспектор в „Пътен контрол“ при РПУ-Велинград, а след това става началник на група „Охранителна полиция“ при РПУ-Велинград. От 2007г. до 2010г. началник на РУ „Полиция“ –Велинград, а през 2010г. идва в Пловдив, за да стане началник на група в СПУ. От октомври 2013 до декември 2013г. е шеф на Четвърто районно под тепетата, след което става директор на областната дирекция в Пазарджик.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина