АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Зам.-главният прокурор: Случаят в район Северен и сходен с този в Младост

Задържани са и други лица

Кметът на район Северен Ральо Ралев е задържан за случай, подобен с този в столичния квартал Младост. По него са задържани и други лица. Това заяви заместник-главният прокурор Иван Гешев по БНТ. Обвинителят подчерта, че схемата в Пловдив била по-префинена и взимането на пари станало по отработен начин.

„Това, което мога да кажа към момента е, че подробна информация ще се даде по този случай, когато интересите на разследването позволяват това да се случи. Единственото, което мога да кажа – да към този момент е задържан по реда на Закона за МВР за 24 часа кметът на район Северен в Пловдив, задържани са и други лица. Ако правя паралел със случая Младост прокуратурата беше максимално открита. В случая Младост се наложи да бъдем на 100% открити и да представим на обществото всичко, което разполагаме. По една или друга причина цялото дело е в медиите. Оказва се, че хората, които професионално ги интересува това нещо, са го прочели, направили са си анализ как да не допускат грешки и са взели мерки да затруднят прокуратурата максимално. Засега не им се получава“, каза по БНТ Гешев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Като им разчистваше незаконните цигански къщи беше хубав, а сега явно не е угодил на някой от властта…Това ,че работата е като при Иванчева никак не е добре

  2. Ако наистина случаят е като Младост това не е добре ,защото там си беше чиста постановка. Една глупава женица решила да се прави на Робин Худ ,като принуждава строителни фирми да правят детски площадки безвъзмездно ,ако искат да си вземат разрешенията за строеж ,беше отстреляна с измислен подкуп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина