Защо да изберем оксфордки като вид ежедневна обувка

Живот Новини

Казват, че дамите трябва да носят неудобни обувки – колкото по-дискомфортно ни е с тях, толкова по-красиви са. Нека развенчаем този моден съвет – не е необходимо да страдате от разширени вени и да Ви премалява цял ден, за да бъдете красиви и стилни. Има еднакво удобно, качествено и красиво решение, и то се нарича оксфордки. С многообразието от дизайни, усъвършенствани технологии за изработка, различни видове материали, масово ползваните оксфордки ни дават онова, което ние, дамите, винаги сме търсили.

Какво представляват въпросните оксфордки и защо се търсят толкова много

Днес повече от всичко, работещата майка, приятелка, съпруга, домакиня се нуждае от свобода да изпълнява всичките си задължения. Дори да шофираме безупречно добре, нищо не може да замени ежедневните разходки, които, освен всичко друго, са изключително полезни за здравето ни. Това няма как да си го осигурим, ако носим други видове обувки.

Да не говорим, че колкото по-висока е обувката и колкото по-продължително време сме принудени да я изтърпим на крака си, толкова повече здравословни проблеми ще си навлечем – изгърбен силует, изкривена стойка, а ставите и костите ще започнат да ни болят без време.

Ето защо, предлаганите от нас оксфордки са едно наистина практично и чаровно решение от ранна пролет до късна есен.

Кои предимства на този вид обувки позволяват да ги носим почти през цялата година

На първо място, разнообразието от материали, което се прилага за тяхната изработка. На пазара, включително и в онлайн магазина obuvki.bg, можете да избирате между оксфордки от:

  • естествена кожа;
  • лачени;
  • велурени;
  • изкуствена (еко) кожа;
  • др.

На второ място, оксфордките се изработват по специфичен начин, тъй като трябва да бъдат еднакво устойчиви, удобни и да пазят ходилата Ви от неблагоприятните външни условия. На трето място, съществува такова изобилие от модни решения и дизайни, че практически обувките от този модел могат да се превърнат в задължителен аксесоар, допълващ цялостната Ви визия.

Ако се колебаете, какво друго можете да изберете вместо тях

Преобладаващата част от жените успяват или им се налага да съчетават спортния със строго официалния стил на обличане. В зависимост от повода или начина Ви на живот е възможно през по-голямата част от ежедневнието си да сте в костюм, с рокля или пола, гарнирани с риза и сако. В други моменти може да Ви се наложи да бъдете спортно-елегантни – оксфордките се съчетават изключително добре с дънки, панталони с висока или ниска талия, ризи, тениски и др.

Ако все пак залагате на спортния стил, то можете да се поинтересувате от маратонките, кецовете, платненките, които сме избрали да продаваме в търговската ни верига. Освен оксфордки, други модни решения, които ще намерите при нас, са:

  • сандали (на платформа или равни);
  • ботуши (велурени, от естествена или изкуствена кожа);
  • боти;
  • по-скъпи текстилни модели или такива на по-ниски цени.

За нас е наистина важно да се чувствате доволни от избора, който сте направили, независимо дали сте се спрели на оксфордки, или нещо друго. Затова не се колебайте, ако Ви трябва съдействие!

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.