БългарияЖивотИзбориНовини

Радан Кънев отива в Брюксел, но се връща със семейството си в България

Радан Кънев бе избран с преференция от листата на ПП-ДБ за евродепутат и отива в Брюксел, но в същото време се връща със семейството си в България. Причината- освен удобството на съпругата и сина си, той ще лети всяка седмица до сърцето на Европа, за да прекарва останалата част от времето си тук, тъй като, по думите му, предстоят тежки месеци или години и тежки решения.

Ето какво сподели Кънев в профила си във Фейбсук:

След окончателното преброяване е крайно време да благодаря, от сърце, за подкрепата.

Тези близо 40 000 преференциални гласа, и особено убедителното първо място в София и Варна, ми дават надежда, че в България предизборен разговор за политика и изцяло позитивна кампания са все още възможни и успешни.

А разговор за политика, за бъдещето на нацията, за позитивните решения, които са ни нужни, тепърва ще трябва да се води. И в Брюксел, но най-вече – в София, Варна, Павликени и Калояново …

Затова и със семейството ми взехме решение да се върнем в България (т.е. Борис да учи, а Деница да работи в София, а аз да летя всяка седмица). Така ще мога да прекарвам поне половината от времето си тук, където предстоят тежки месеци или години и тежки решения.

Но за това – по-късно. Сега – още веднъж благодаря на всички, които дадоха гласа си, и особено на тези, които работиха денонощно през последните 6 месеца, за да бъде подобен резултат възможен.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина