Предпочитани екскурзии от Руал за ранно записване

Живот Новини

Предлагането на специални цени за ранни записвания е изключително популярна практика в туризма в световен мащаб, наложена от самото естество на работата. За всяка дестинация има периоди с по-голяма натовареност и, съответно, през тези периоди доставчиците на различните туристически услуги награждават клиентите, резервирали по-рано, с примамливи оферти. До голяма степен роля за по-ниската цена при ранно записване имат и цените на самолетните билети, които обичайно са по-ниски когато се закупуват предварително. Този модел е придобил известност в България като ранно записване и е добре познат на повечето туристи.

Колко рано е достатъчно

Отговорът на този въпрос е комплексен и както често се случва в такива случаи краткият му вариант е – зависи. Когато говорим за изключително натоварени периоди за конкретна дестинация – да речем на море в Гърция през юли или август, специалните цени за предварителни записвания изтичат месеци преди периода – обикновено до края на февруари или март.

Ако пък сте се насочили към организирана екскурзия в чужбина, най-вероятно ще успеете да намерите пакет от туроператор, по който цените за предварителните записвания да са валидни при записване до 1-2 месеца преди датата на отпътуване.

Ранни записвания

Без значение дали сте се насочили към индивидуална почивка и търсите само настаняване с ранни записвания или пък искате да купите цял туристически пакет на изгодна цена, е добре внимателно да се запознаете с условията на отстъпката. Обикновено тя важи само ако сте заплатили депозит преди да изтече срокът на ранните записвания. Винаги проверявайте добре от коя точно компания купувате услуга или пакет и се усведомете за историята и репутацията й.

Заслужава ли си

Намаленията за ранно записване определено са един от най-добрите начини да направите почивката или екскурзията Ви по-изгодна без от това да страда качеството или пък количеството на услугите. Както вече споменахме по-ниската цена идва от преимуществото за туристическите компании да планират предварително натоварените си периоди. Стига да не е проблем да планирате отпуската Ви няколко месеца предварително, специалните оферти за ранни записвания определено са за Вас!

Ние в Руал Травел предлагаме богат асортимент от почивки и екскурзии в чужбина през 2022 със специални цени за предварителни записвания. Подробна информация относно офертите ни, различните дестинации и условията за пътуване и плащане можете да намерите онлайн на rual-travel.com. На разположение сме и по телефона или пък в някой от офисите ни в страната.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.