Нитро Фитнес обяви месец на зумба манията

Живот

Image title
Нитро Фитнес се включи в световната мода на зумба манията и обяви “Месец на зумбата”. В продължение на един месец, всеки делничен ден ще се провеждат по две занятия, с които пловдивчани могат да направят А и Б в съчетанието на аеробика с латино танци. В края на месеца ще се проведе специално зумба парти. Часовете се водят от един фантастичен тандем – Веси и Снежи. Те са лицензирани инструктори по зумба. Снежана Славова е настояща бронзова медалистка на България по латиноамерикански танци, а за 2010 с партньора си са вицешампиони на България, носители са на ”Купа България” и в момента са на 1-во място в ранглистата на България. Весела Славова е двукратен вицешампион на България по стандартни танци, също носител на ”Купа България”. И двете инструкторки имат многократни участия на европейски и световни първенства.

Ето и графикът на часовете:

ПОНЕДЕЛНИК: 18:00, 19:00 
ВТОРНИК: 19:00, 20:00
СРЯДА: 18:00, 19:00
ЧЕТВЪРТЪК: 19:00, 20:00
ПЕТЪК : 18:00, 19:00

Предстоят и часове през уикенда, за които Нитро Фитнес ще съобщи допълнително.
Цената на посещение е 5 лева, карта за 5 посещения е 20 лева, а за 8 – 35.

Какво е зумба

Image title
Танцът зумба нашумя през последната година и се е превърнал в един от любимите начини за кардио тренировки по света. Зумба е фитнес-танц, който се базира на простия принцип: забавлявай се, докато отслабваш. В него няма сложни движения, които да се заучават в детайли, и не е нужна координация като при обикновената аеробика. Не необходим и партньор за танци. Музиката също има огромна роля – тя е енергична и завладяваща.

Практикуването на зумба провокира огромен аеробен разход на енергия и горене на калории – специалисти твърдят, че зумба гори от 400 до 600 калории на час повече спрямо класове по салса и диско, например. В зумба се включват и типични фитнес упражнения като лицеви опори и клекове.

Нитро Фитнес се намира на бул. „Марица” 154 – новата сграда зад Била на «Шести септември».
Повече информация за графика на фитнеса на:
http://nitrofitnessclub.com
http://www.facebook.com/pages/Nitro-Fitness/262941020422027

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.