ЖивотЗабавлениеНовини

Куклен вече е звезда на небосвода

Небесното тяло TYC 3835-463-1 е от съзвездието Голяма мечка носи името на общината

Звездата е подарък от КЦМ 

Ръководството на Комбината за цветни метали изненада жителите на общината, подарявайки им сертификат за притежание на звезда. Небесното тяло с номер TYC 3835-463-1 е от съзвездието Голяма мечка и вече носи името на Куклен.

Изненадата беше „черешката на тортата“  на церемонията за откриването на пластичната композиция “Коса“ навръх  Деня на  Надежда, Вяра и Любов и майка им София.

„Нека тази звезда ви закриля и от небесния простор“- пожела Румен Цонев, главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп.

Необичайният подарък трогна присъстващите жители на градчето.

Вълнението от милия жест към кукленци се пренесе и в социалните мрежи:

„Благодарим от сърце за всичко, което правите г-жо Белчева! Благодарим за историята, която създавате! Всичко, което е докоснато от женска ръка е прекрасно. Красивата скулптура, която имаме винаги ще напомня, че жената е началото и любовта, хармонията и красотата, вярата и надеждата. А звездата, която получихме ще увековечи името на Община Куклен и ще се знае за нас в необятната вселена. Това е привилегия, която не всеки има! Развълнувана съм и горда!“,

„Поздравления!Наистина Куклен става прекрасно място за живеене! Благодаря на всички ,които с мъдрост ,любов и вяра съзидават красота!“- са част от коментарите.

Още за празника на общината четете в статията

„Мащабна скулптурна творба на Атанас Карадечев украси централния парк в Куклен“ в Капана.бг.

Източник: Община Куклен

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. axaxaxax тая колко трябва подаръци да е направила за КЦМ, да си узаконят престъпленията и сега чак освен рушветите й връщат и в публичното пространство, за да й дигат рейтинга.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина